Rimmel London Grey Matter

rimmel london
Vandaag heb ik Rimmel London Grey Matter (nummer 805) op. Deze heb ik al een tijdje, maar ik had hem nog nooit op gehad. Deze nagellak is erg makkelijk aan te brengen en het kwastje is erg fijn. Ook droogt deze nagellak erg snel. Ik heb 2 lagen opgedaan en alsnog was hij heel snel droog.
De kleur valt me een beetje tegen, het is een saai kleurtje wat me een beetje aan grondverf doet denken. Door er een andere nagellak overheen te doen, heb ik geprobeerd om er toch nog iets leuks van te maken.
 
Rimmel London grey matter

 

grey matter
Ik heb er een Etos glitternagellak overheen gedaan. Het resultaat was erg moeilijk te fotograferen, dit was de enige foto waarop je de glitters een beetje kunt zien.
Deze nagellak van de Etos had ik nog niet zo heel lang, maar hij was nu al stroperig. Hierdoor was het erg moeilijk om de nagellak mooi aan te brengen. De glitters zitten er wel mooi verdeeld in, waardoor ze mooi op je nagel komen.
Wat vinden jullie?
Cijfer Rimmel London Grey Matter: 7,5
Cijfer Etos glitternagellak: 7

 

9 gedachten over “Rimmel London Grey Matter

  1. Lisanne schreef:

    Ik heb dat lakje ook en ondanks dat ik het een mooie kleur vind over het algemeen, vind ik hem op mijn nagels niets en draag hem dus ook nauwelijks. Ik ben het dus met je eens: er moet een ander lakje over!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.