DAGBOEKJE #103; ZONNEN, SHOPPEN EN ZWEMMEN

Afgelopen week werkte ik drie dagen en daardoor maakte ik wat minder foto’s. Daarnaast deden we ook hele leuke dingen, ik genoot bijvoorbeeld van het weer en ik heb bijna de hele dinsdag in de tuin gelegen. Zaterdag gingen we shoppen en zondag hebben we voor het eerst met Nomi gezwommen.

Nomi was dinsdag ook buiten en ik had een kleed half in de zon en half in de schaduw gelegd. Zo kan ik lekker zonnen, en Nomi lag in de schaduw te spelen. Ondertussen lakte ik mijn teennagels, want dit zagen er echt niet meer uit.

Nog even een fotootje van het heerlijke weer. Afgelopen week was het secretaressedag en daarom kreeg ik deze leuke cadeautjes.

Nomi eet opeens echt heel goed! De eerste keren dat ze vaste voeding kreeg, moest ze er nog een beetje aan wennen. Ze vond het wel lekker en ze at het wel, maar nog niet veel. Nu wordt ze bijna boos als het op is! Ik denk dus dat we binnenkort ook maar gaan beginnen met fruit.

Zondag gingen we voor het eerst babyzwemmen! Best spannend, maar het ging heel goed. Ik heb gisteren trouwens geplogd, dus binnenkort zien jullie er meer van. Tussen de middag aten we een pizzabroodje šŸ™‚
Gerelateerde artikelen:

9 gedachten over “DAGBOEKJE #103; ZONNEN, SHOPPEN EN ZWEMMEN

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.