T-SHIRTJESWEER!

Afgelopen zomer kocht ik al een paar ’s zomerse setjes voor Nomi. Toen was ik halverwege mijn zwangerschap, maar ik kwam in de sale zulke leuke dingen tegen, die ik echt niet kon laten hangen. Ik gokte erop dat Nomi niet kleiner zou zijn dan gemiddeld, dus ik kocht zomerkleertjes in maat 74. Maar toen bleek Nomi toch best een klein ding te zijn, en die shirtjes zijn nog veel te groot. Hopelijk past ze er in de zomer wel in, maar voor de lente moest ik toch wat andere items scoren. 

Dit setje is van Zeeman en ik vind de babykleertjes van deze winkel echt heel leuk. Voor mijn zwangerschap kwam ik er niet zo vaak, maar nu stap ik er regelmatig even binnen. De winkel zit hier tegenover de verloskundigenpraktijk, dus je kunt je vast wel voorstellen dat ik er heel vaak kwam toen ik zwanger was. 
Het setje kost € 6,99 en ik vind hem ontzettend leuk! Het is een maat 68 en hij zit al best goed, maar ik denk dat Nomi er in de zomer ook nog wel in past.
En met dit weer kan ze dit setje ook prima buiten aan! We hebben bijna geen wind in onze tuin, dus het is hier echt heerlijk. 
Kopen jullie wel eens iets bij Zeeman?
Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd.
Gerelateerde artikelen:
– Shoplogje
– New in

7 gedachten over “T-SHIRTJESWEER!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.