DAGBOEKJE #130; SERIEVERSLAAFD EN UITGAAN

1

Ik had eigenlijk niet zo’n boeiende week en ik twijfelde even of ik wel een dagboekje online moest zetten. Maar goed, het hoort wel een beetje bij mijn blog om iedere week een nieuw dagboekje te plaatsen, dus deze week is hij er ook gewoon weer. Ik ontdekte een nieuwe serie, ik ging met mijn zusje naar Duitsland en we gingen zaterdagavond uit.

2

De serie die ik ontdekte, is The O.C.. Na ruim 10 jaar ontdekte ik hem, haha. Verder deed ik standaard dingen zoals boodschappen doen (wat Nomi trouwens erg leuk vindt).

3

Woensdag ging ik met mijn zusje naar Duitsland om te shoppen bij de DM. Uiteindelijk kochten we niet zo veel, maar we kwamen wel hele lekkere chocola tegen. Nomi was een middagje aan het spelen bij mijn schoonmoeder.

4

Ik haalde dit huisje uit de kast voor Nomi en ze vindt hem heel erg leuk. Hij maakt allemaal geluidjes en ik heb nu continu liedjes in mijn hoofd door dit ding, maar ach. Als ik zie hoe leuk Nomi het vindt, vind ik het niet zo erg.

5

Zaterdagavond gingen we uit en dat was wel gezellig. Het was rustig, en er waren nauwelijks zalen open, maar we hebben ons wel vermaakt. En ik vind het best leuk om eens in de zoveel tijd een keer een avondje te gaan stappen.

Ga jij vaak uit?

7 gedachten over “DAGBOEKJE #130; SERIEVERSLAAFD EN UITGAAN

  1. Lieke schreef:

    Nee ik ga eigenlijk nooit meer echt uit in de zin van stappen. Wel gaan we nog best vaak uiteten zonder Mason, naar verjaardagen of lunchen of iets dergelijks. Zoals bijvoorbeeld afgelopen zaterdag was ik ook pas om 3 uur thuis maar omdat ik 2 verjaardagen had en het te gezellig vond.

    Dus het echte stappen heb ik eigenlijk wel gezien, maar we doen nog genoeg! 😉

  2. Wendy schreef:

    Ik ga tegenwoordig helemaal niet vaak meer uit. Vroeger (als in: 5 jaar geleden) zat ik zo’n beetje elk weekend in de kroeg. Nu ben ik dit jaar misschien 5 keer gegaan. Het trekt me gewoon niet zo. Af en toe is prima.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.