H&M en Primark shoplog

primark hm 4

Gisteren vertelde ik jullie al dat ik had geshopt met Nomi. Jullie konden lezen dat het niet zo’n heel groot succes was, maar we zijn wel goed geslaagd. We zijn alleen bij de Primark en de H&M geweest, daarna had Nomi er echt geen zin meer in. Bij de Primark kochten we onder andere de 2 jurkjes hierboven voor € 4,00 per stuk.

primark hm 5

Veel dingen (zoals het de jurkjes en dit vest) komen van de afdeling voor meisjes vanaf anderhalf jaar. Dat is Nomi nog niet, maar in de zomer past ze daar waarschijnlijk wel in. Ik vond die afdeling trouwens een stuk leuker dan de babyafdeling. Het t-shirtje is wel van de babyafdeling en deze kost € 3,00. Het vest kost € 6,00.

primark hm 6

Het linker broekje komt van de babyafdeling en hiervoor betaalde ik € 3,50. De set van 2 leggings komt van de meisjesafdeling en deze kost € 5,00.

primark hm 7r

En als laatste kocht ik een paar schoentjes voor Nomi. Deze komen van de babyafdeling. Dit is maat 20/21 en die zijn nog vrij groot, dus voorlopig heeft Nomi echt nog wel babyschoentjes nodig. Ze vindt ze zelf heel interessant en ze kosten € 7,00.

primark hm 2

Ook bij de H&M slaagden we goed. Dit jurkje koos Nomi zelf uit (natuurlijk ging ze weer voor roze met rood) en hij kost € 4,99. Ook bij H&M keken we trouwens voor het eerst op de afdeling met kleding vanaf maat 92, en daar vonden we dit jurkje. De legging is dan weer van de babyafdeling en deze kost € 7,99.

primark hm 1

Deze 2 jurkjes kocht ik in maat 86/92, ook alvast voor de lente en zomer. Deze kosten beide € 5,99.

primark hm 3

En toen bedacht ik me dat een vestje wel handig zou zijn voor over de jurkjes en ik zag deze hangen. Hij kost € 7,99. Het hoedje koos Nomi zelf uit (erg verrassend dat ze voor deze kleuren ging haha) en die kost € 5,99.

Dat was het, en ik denk dat Nomi nu wel klaar is voor de lente en de zomer!

9 gedachten over “H&M en Primark shoplog

  1. Wilma schreef:

    Leuk leuk! Ik vond de babyafdeling de vorige keer ook niet zo leuk en keek ook al bij maatje 92, vast voor de zomer 😉 Leuke jurkjes en ik ga zeker ook eens bij de H&M kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.