WAT ALS IK NIET ZOU BLOGGEN?

Laatst vroeg ik me af wat ik nu overdag zou doen, als ik niet zou bloggen. Ik heb geen werk en aangezien ik zeven maanden zwanger ben, ga ik voorlopig ook geen werk vinden. Ik weet echt niet wat ik dan overdag zou moeten doen en daarom leek het me leuk om een lijstje te maken met dingen die anders zouden zijn als ik het bloggen niet had ontdekt.

– dan zou ik veel merken helemaal niet kennen
– en daardoor zou mijn make-up stash veel kleiner zijn
– dan zou ik nooit persberichten krijgen, en waarschijnlijk niet eens weten wat het is
– en daardoor zou ik waarschijnlijk veel minder vaak mijn e-mail checken
– had ik nooit bloggers ontmoet
– dan zou ik nooit naar persevents zijn geweest
– dan zou ik me nu ontzettend vervelen, aangezien ik geen werk heb
– en zou ik waarschijnlijk hele dagen series kijken
– dan zou ik nieuwe beautyproducten meteen gebruiken, in plaats van eerst foto’s maken
– dan zou ik waarschijnlijk niet weten wat Bloglovin’ is
– en daardoor zou ik veel minder blogs lezen dan ik nu doe
– dan zou ik veel minder weten over beauty
– dan zou ik mijn pakketbezorger niet kennen, en hij mij niet
– dan zou ik nog minder weten van computers en internet

30 gedachten over “WAT ALS IK NIET ZOU BLOGGEN?

  1. Romy schreef:

    Oh ik herken zoveel, ik vraag het me ook wel eens af. Mijn leven zou heel anders gelopen zijn dan, ik zou dan heel veel mensen nooit hebben leren kennen en ik denk ook niet dat ik deze opleiding dan had gedaan. Leuk om eens bij stil te staan.

  2. Sanne dm schreef:

    Sommige dingen zijn heel herkenbaar. Vooral mijn stash die maar blijft uitbreiden doordat je nieuwe merken en producten wil uitproberen. Verder zou ik denk ik ook veel te veel series kijken mocht ik mijn blog niet hebben.

  3. Kirsty schreef:

    Leuk om te lezen! En ik herken ook best veel; sommige merken heb ik bijvoorbeeld echt dankzij blogs leren kennen! Wel denk ik dat ik alsnog extreem veel pakketjes zou krijgen haha, ik ben een beetje shopverslaafd 😛

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.