Dagboekje #142; consultatiebureau, inpakken en bouwmarkten

1

Over 6 weken krijgen we de sleutel van ons nieuwe huis en afgelopen week zijn we eens serieus begonnen met de voorbereidingen. Ik heb alvast wat spulletjes ingepakt en we zijn naar verschillende bouwmarkten geweest om wat ideeën op te doen. Verder moesten we naar het consultatiebureau, maar dat viel gelukkig mee.

2

En ik maakte eindelijk een afspraak voor de geslachtsbepaling. Telkens vergat ik het of belde ik op het verkeerde tijdstip, maar inmiddels is de afspraak gepland. Dinsdag gingen we naar het consultatiebureau en je kunt er hier een verslagje over lezen.

3

Nomi had helemaal geen last van de prikjes. Van de BMR vaccinatie krijgen kindjes vaak pas later last, maar van de Meningokokken C vaccinatie kunnen ze meteen last krijgen. Dat was dus gelukkig niet zo. Oh en Nomi liep voor het eerst achter haar loopwagentje. En dat wil ze nu de hele dag doen haha.

4

’s Avonds lag Guusje zoals gewoonlijk weer bij Bart, bij mij wil ze niet liggen. Woensdag keek ik natuurlijk naar de nieuwe aflevering van Pretty Little Liars.

5

’s Avonds gingen we naar Ikea, om weer even wat ideetjes op te doen. Nomi lag een half uur later in bed dan anders en ik weet niet of dat er iets mee te maken heeft, maar de volgende ochtend sliep ze tot half 11!

6

Donderdag was ik 14 weken zwanger en ik maakte een buikfoto. Vrijdag at Nomi ’s ochtends 3 boterhammen terwijl ze wekenlang helemaal geen brood wilde eten.

7

’s Middags pakte ik alvast wat spulletjes in en dat is best lastig met een dreumes in huis. Als ik even niet oplette, had ze er weer iets uitgepakt of ze gooide er zelf iets in. Maar dat was natuurlijk best heel grappig. Het sokkenmonster was weer bij ons thuis geweest en dit was het resultaat; allemaal enkele sokken.

9

Zaterdag gingen we naar de bouwmarkt en we maakten een tussenstop bij de McDrive. Ik had al een hele tijd zin in een McKroket en eindelijk at ik er eentje. In de bouwmarkt wilde Nomi niet meer in de kinderwagen zitten en ze kroop er vandoor.

10

We gingen ook even naar de V&D en daar kocht ik dit rompertje voor mijn buikbaby. Voor € 1,00 kon ik hem natuurlijk niet laten liggen. Zondagochtend lag er sneeuw en ik ging meteen even met Nomi naar buiten Ze vond het heel interessant!

11

Daarna gingen we weer naar een bouwmarkt en ik had flink wat inspiratie opgedaan voor behang. Voor de babykamer vind ik het heel lastig, omdat we nog niet weten of het een jongen of een meisje is.

12

’s Middags gingen we weer even naar buiten. Nomi legde haar hand in de sneeuw en dat vond ze niet zo heel leuk. Daarna wilde ze naar binnen haha.

Heeft het bij jou ook gesneeuwd?

8 gedachten over “Dagboekje #142; consultatiebureau, inpakken en bouwmarkten

  1. Charlotte schreef:

    Hier ook sneeuw op zondagochtend, Ifan vond het fantastisch. Er is meteen een sneeuwpop, euhh olaf gemaakt 😉 Wat spannend een nieuw huis! Ons huis staat sinds afgelopen zaterdag te koop 🙂 Succes met de voorbereidingen!

  2. Wendy schreef:

    Hier geen sneeuw, maar wel behoorlijk gevroren en gehageld. Dus de hagel die is blijven liggen geeft wel een beetje een sneeuw effect. Wij zijn zondag ook even naar de Ikea geweest. We gaan hier het één en ander omgooien qua kamers. Alvast een beetje voorbereiden op hopelijk nabije toekomst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.