Dagboekje #163; lekker rustig weekje

1

Afgelopen week deed ik niet zo veel. Vorige week werd me in het ziekenhuis verteld dat ik rustig aan moet doen en dat besloot ik maar te proberen. Dat is soms best lastig met een dreumes in huis, maar ik probeerde wel mijn rustmomentjes te pakken. En ik moet zeggen dat ik me daardoor wel wat beter ging voelen. Maandag begon ik met het schrijven van de adressen op de geboortekaartjes en ’s middags ging ik even de stad in. Kruidvat en Zeeman hadden sale, en ik kocht wat leuke dingetjes.

2

Nomi vindt het heel leuk om uit een beker te drinken en het gaat best goed, totdat ze niet meer hoeft. Dan duwt ze de beker net iets te lomp van zich af.. ’s Avonds keek Nomi nog even voetbal met Bart, maar ze vond de pet interessanter dan het voetbal zelf haha.

3

Dinsdag deden we heel weinig. Woensdag ging Nomi een middagje naar mijn schoonmoeder en toen ik haar wegbracht kreeg ik dit schattige setje voor de baby.

4

Donderdag werd ik om 4 uur wakker en ik kon niet meer slapen, dus om kwart voor 5 zat ik beneden. Ik had om half 10 een afspraak bij de gynaecoloog en Nomi ging weer even naar mijn schoonmoeder. Daar leerde ze hoe je moet stoffen haha.

5

’s Middags gingen we even naar de stad. We gingen naar de dierenwinkel en Nomi vond de dieren heel interessant, totdat ze begonnen te rennen en te piepen. Toen vond ze ze eng en wilde ze alleen nog maar getild worden. We liepen nog even een stukje door de stad en ik zag dat Hema sale had. Ze hadden heel veel rompers voor een euro, en dat kon ik natuurlijk niet laten liggen.

6

Ook kreeg ik de Foodybox binnen met heel veel lekkere dingen. Het eerste wat ik probeerde was de kaas, en die is erg lekker!

7

Verder was (of nou ja, ben) ik 38 weken zwanger en ik maakte weer een buikfoto. Ik ben benieuwd hoeveel ik er nog kan maken haha. Zaterdag ging ik even naar Zeeman, omdat ik in de folder zag dat ze een hele leuke nieuwe collectie hadden. Ik kocht vooral dingetjes in maat 62, want in maat 50 en 56 heb ik echt genoeg.

8

En zondag besloot ik het ledikantje en het wiegje maar eens op te maken. Ik wilde het niet te vroeg doen, want dan zou er misschien alweer stof op liggen als de baby er is. Maar nu ik ruim 38 weken zwanger ben, besloot ik het toch maar te doen. En ik vind het zo leuk staan!

9

’s Middags gingen we naar mijn ouders en daar bleek nog een zonnebril van mij te liggen (waarschijnlijk al sinds vorige zomer). Altijd leuk haha. Nomi begon afgelopen week trouwens echt los te lopen. Ze deed al een hele tijd zo nu en dan een paar stapjes, maar nu loopt ze dus ‘echt’.

9 gedachten over “Dagboekje #163; lekker rustig weekje

  1. Linda schreef:

    Vind die collectie van de zeeman ook zo leuk, jammer dat ik niet weet of we een neefje of nichtje krijgen binnen 5 weken, anders had ik het al gekocht.
    Zag van de week al dat je bij de hema rompers had gehaald, hier zijn ze jammer genoeg niet veel afgeprijsd.
    Linda onlangs geplaatst…Favoriete speelgoed van de dreumes.My Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.