Invulboeken van Kidooz.nl

kidooz 1

Invulboeken zijn hartstikke leuk, zeker voor later. Zelf heb ik een map waar mijn moeder van alles inschreef over mij. Ze is ermee begonnen toen ze net zwanger was en het gaat door totdat ik een paar jaar oud ben. Tegenwoordig wordt het je een stuk makkelijker gemaakt, er zijn namelijk heel veel leuke invulboeken te koop.

Kidooz

kraambezoekboek

Kraambezoekboek

Kidooz.nl verkoopt verschillende leuke invulboeken, zoals dit kraambezoekboek. Toen ik zwanger was van Nomi heb ik er ook één gekocht, maar ik moet toegeven dat ik hem wel eens vergat. Niet iedereen heeft hem dus ingevuld, en ik denk dat ik hem deze keer maar gewoon op tafel laat liggen zodat ik eraan herinnerd word.

kraambezoekboek 2

Voorin het boek kun je wat dingetjes over je kind invullen en er is ook plek voor foto’s.

kraambezoekboek 3

En daarna zijn er heel veel pagina’s voor het kraambezoek. Het boek heeft 88 pagina’s, dus al je kraamvisite kan iets schrijven.

mijn eerste jaar 1

Mijn eerste jaar

Een boek over het eerste jaar van je kindje vind ik ook heel leuk. Ik heb die van Nomi helemaal ingevuld, en natuurlijk wilde ik voor haar broertje ook zo’n boek.

mijn eerste jaar 2

Ook dit boek begint weer met wat informatie en een foto van je kindje.

mijn eerste jaar 3

Ik hou echt van dit gedichtje, zo lief!

mijn eerste jaar 4

Verder staan er veel vragen in, waardoor je een goed beeld krijgt van het eerste jaar van je kind. Ik vind het nu al leuk om Nomi’s boek terug te lezen en dat zal voor dit boek ook zeker gaan gelden.

mijn eerste jaar 5

En natuurlijk gaat hij door tot de eerste verjaardag van je kind.

Ik ben heel blij met de boeken en ik kan niet wachten totdat ik ze in kan gaan (laten) vullen. Je hebt het op de foto’s waarschijnlijk al wel gezien; ze zijn helemaal zwart/wit en daar hou ik van. Kidooz staat sowieso trouwens bekend om de zwart/witte items. Naast boeken hebben ze bijvoorbeeld ook hele leuke rompertjes, broekjes, knuffels, leuke dingen voor op de babykamer, et cetera.

Deze boeken kosten € 29,95 per stuk. Het kraambezoekboek vind je hier en het ‘mijn eerste jaar’ boek vind je hier.

Heb jij dit soort invulboeken bijgehouden?

Dit artikel bevat producten die zijn opgestuurd door een webshop.

12 gedachten over “Invulboeken van Kidooz.nl

  1. MetMirjam schreef:

    Wat een mooie boeken! Ik heb zelf eigenlijk geen boeken bijgehouden voor mijn dochter. Ik ben er altijd zo slecht in.. Maar als ik dit dan zie dan vind ik het toch wel weer heel leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.