Dagboekje #164; nog steeds zwanger

1

Mijn dagboekjes worden er niet echt boeiender op en ik moet zeggen dat mijn dagen best saai zijn. Doordat de baby op een zenuw duwt, is lopen niet echt prettig en daarom ben ik veel thuis.  Gelukkig hebben we vlakbij ons huis een speeltuintje en daar gingen we maandag even naartoe. Nomi vindt het daar hartstikke leuk en doordat ze nu kan lopen, vermaakt ze zich er nog beter.

2

Dinsdag wilde ik toch even iets doen en na Nomi’s middagslaapje gingen we even de stad in. Ik vond een heel leuk spijkerjasje voor haar, voor maar € 4,00. En aangezien je niet snel te veel hydrofiele luiers hebt, besloot ik er nog maar een paar mee te nemen.

3

Woensdagmiddag was Nomi bij mijn schoonmoeder en ik deed wat dingetjes in huis. Aan het einde van de middag werd ze daar een beetje hangerig, maar ik dacht eerst dat ze gewoon moe was. Totdat ze thuis alleen maar aan het jengelen was en niks anders wilde dan liggen. Ze werd steeds warmer en even later spuugde ze de hele bank (en mij) onder. Heel sneu en ze bleek flinke koorts te hebben.

4

Donderdag moest ik weer naar de gynaecoloog en ik moest bloed prikken. Nogal krom, ze wilden namelijk mijn bloedgroep checken, terwijl ze daarvoor bij de verloskundige ook al geprikt hadden. Maar ze wilden het toch graag daar in het ziekenhuis nog een keertje prikken. Ook prikten ze op ijzer, dus het was uiteindelijk niet helemaal voor niks.

5

Ik maakte een buikfoto omdat ik 39 weken zwanger was. Nomi voelde zich gelukkig weer een stuk beter en ze was weer lekker aan het spelen.

6

Vrijdag deden we heel weinig. Nomi had ’s nachts niet zo goed geslapen en ze deed een middagdutje van ruim 3 uur. Zaterdagochtend ging ik even naar de H&M (ik was het thuiszitten echt zat) en ik kocht wat dingetjes voor Nomi en een jurkje voor mezelf.

7

Zaterdag waren we veel buiten en Nomi heeft zo’n 5834 rondjes door de tuin ‘gefietst’. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders en daar waren we ook lekker buiten.

8

Zondagochtend ging Bart met Nomi een stukje fietsen en ik deed wat dingetjes in huis (jup, nesteldrang.. Ik kan bijvoorbeeld absoluut niet meer tegen een wasmand die voor meer dan de helft vol zit). ’s Middags waren we weer bij mijn ouders op de camping. Ik zweette me kapot, maar Nomi vermaakte zich gelukkig prima.

11 gedachten over “Dagboekje #164; nog steeds zwanger

  1. Janske schreef:

    Wat heeft Nomi het goed gepland dat ze nu mooi zelf kan lopen. Handig, zo vlak voordat ze grote zus wordt 🙂 Hopelijk is je volgende dagboekje inclusief baby 😉 Succes nog met de laatste loodjes!

  2. Lilian schreef:

    Leuke foto’s! Ik heb voor Jay ook een spijkerjasje gekocht bij de Hema, voor 7 euro! Soms hebben ze zulke leuke aanbiedingen. Nog even en dan kunnen jullie je kleine vasthouden, spannend!

  3. Nina schreef:

    Och ja, het zat zijn, dat herken ik als geen ander. Hier met 41+6 ingeleid. Wat vervelend dat Nomi zo ziek was, gelukkig was ze gauw weer beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.