39 weken zwanger

39 weken zwanger blog

Ja ja, ik ben nog steeds zwanger. 39 weken inmiddels en toen ik 39 weken zwanger was van Nomi, werd ze met een keizersnee gehaald. Om 11 uur vanochtend kan ik zeggen dat ik nog nooit zo lang zwanger ben geweest haha. Of ik daar blij mee ben is een tweede 😉

39 weken zwanger

Ik was het vorige week al zat en nu nog steeds. Door de bekkenpijn nog erger dan vorige week trouwens. Volgens mij zit er nu ook ergens een zenuw bekneld ofzo, want ik kan amper lopen. Maar goed, langer dan drie weken zal het nu in ieder geval niet meer duren en dat is natuurlijk wel heel fijn.

Mijn dagen gaan er nogal hetzelfde uitzien. Ik doe weinig en als ik wel iets doe heb ik al snel pijn. Dinsdag ben ik even met Nomi de stad in geweest en dat merk ik daarna meteen.. Maar alleen maar thuis zitten vind ik ook niks. Ach ja, laatste loodjes.

39 weken zwanger 1

Afgelopen weekend heb ik de bedjes opgemaakt en ik vind het zo leuk staan! Inmiddels staan er trouwens wasmanden bovenop, want ik was bang dat de kat in de bedjes zou gaan liggen en dan sta ik niet voor mezelf in haha. Nee ik zou het echt niet leuk vinden als ik nu alles weer opnieuw moet gaan wassen.

39 weken zwanger 2

Voordat die zenuw bekneld zat kon ik nog enigszins lopen en toen heb ik nog even een paar dingetjes geshopt. Hema had sale en ik haalde wat rompers in maat 62/68 en 74/80, want in maat 50/56 heb ik wel genoeg. En toen bleek Zeeman een nieuwe collectie te hebben die echt ontzettend schattig is, dus daar wilde ik ook even naartoe. Ook daar ging ik weer voor grotere maatjes, op het groene boxpakje na.

Nog een weekje tot de uitgerekende datum dus, ik ben benieuwd of ik die haal. Wanneer denken jullie dat ik ga bevallen?

9 gedachten over “39 weken zwanger

  1. Simone schreef:

    De laatste loodjes! Spannend wanneer het zal gebeuren. Die kleertjes van Zeeman zijn echt leuk. Ik zal ook een gokje wagen. Ik denk dat je zaterdag 16 juli bevalt. Dat is een mooie datum om jarig te zijn, weet ik uit ervaring 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.