Dagboekje #169; terug naar het gewone leven

1

De kraamtijd is nu wel echt afgelopen inmiddels voelt het alsof Lenn er altijd al geweest is. Ik ben helemaal gewend aan het leven met 2 kindjes en ik zou echt niet meer anders willen. Maandag wandelden we naar de supermarkt, want met de auto gaan is niet zo handig aangezien ik nog niet mag tillen. ’s Middags zaten we met zijn drietjes op de bank en we maakten deze selfie.

2

Lenn ligt overdag vaak in de box en hij lag zo schattig te slapen dat ik het niet kon laten om een foto te maken. Ook Nomi wilde op de foto, ze vindt het heel leuk om zichzelf te zien haha.

3

’s Avonds wandelden we een stukje met zijn viertjes. Ook kreeg ik afgelopen week een heel leuk pakketje van collegablogger Nathalie, met cadeautjes voor Lenn, Nomi en voor mij ­čÖé

4

Nomi’s nagels moesten geknipt worden en dat wil ze absoluut niet, alleen als ik zo’n soort filmpje opzet werkt ze mee. Nomi vindt Lenn steeds leuker en als ik Lenn op het boxkleed leg, gaat Nomi er meteen bij zitten.

5

Als Nomi in bed ligt heb ik vaak knuffeltijd met Lenn, en blijkbaar was ik heel interessant haha. Hij bleef maar naar me kijken. Vrijdag was hij 3 weekjes oud en toen ik deze foto maakte lag hij naar Nomi te kijken.

6

Zaterdag ging ik voor het eerst sinds Lenn geboren is even zonder kindjes weg. Ik ging even de stad in, en dat gaat zonder kinderen toch wel echt een stuk sneller en makkelijker. Zondagochtend deden we lekker rustig aan, we waren met zijn viertjes op onze slaapkamer en Lenn lag alles te bekijken (hoewel hij op die afstand volgens mij nog niks ziet).

7

’s Middags dronk Lenn voor het eerst een flesje gekolfde melk en dat ging gelukkig heel goed. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders en daar wilde Nomi heel graag wandelen met Lenn. Ze kwam erachter dat ze de kinderwagen kan duwen en dat vond ze heel erg leuk.

9 gedachten over “Dagboekje #169; terug naar het gewone leven

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.