Win een Baby Born babydraakje

draakje 4

Goed nieuws; ik heb weer een leuke winactie voor jullie! Nu ik weer wat meer aan bloggen toe kom, wilde ik graag weer eens iets leuks weggeven. Deze keer kun je een Baby Born Babydraakje winnen, kijk hoe schattig ze is!

draakje 1

In BABY born® Wonderland vliegt er nu een schattig babydraakje rond. Het ondeugende draakje met knuffelzachte roze vacht, is een echt schatje met heel veel charme. Haar ogen sprankelen en ze maakt grappige geluidjes als je op haar voorhoofdje tikt met de magische toverstok. Wat wil het babydraakje ons juist vertellen? Wat denk jij?

draakje 3

Wij mochten zo’n draakje uittesten en ze valt bij Nomi heel goed in de smaak! Nomi riep meteen ‘mooi!’ toen ze het draakje zag en ze heeft al heel veel knuffels en kusjes gekregen. Ook het toverstafje is heel interessant en Nomi roept telkens ‘hotus hotus’ (hokus pokus) als ze hem in haar handen heeft.

Ik mag zo’n Babydraakje weggegeven aan één van jullie en daar hoef je bijna niks voor te doen; je hoeft alleen maar de Facebookpagina van MadebyMalou.nl te liken en hieronder een reactie achter te laten. Zorg er wel voor dat je een geldig e-mailadres invult, zodat ik je een mailtje kan sturen als je hebt gewonnen.

Je kunt meedoen tot en met maandag 29 augustus, daarna neem ik contact op met de winnaar.

Het Baby Born Babydraakje is onder andere te koop via Bol.com, voor € 19,99.

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

45 gedachten over “Win een Baby Born babydraakje

 1. Bodil schreef:

  Boehoehoe! Ik heb geen Facebook :'( maar zou wel hééél graag kans maken op deze schattige babydraak (met toverstaf nog wel!!!)
  Voor mijn dochter, uiteraard 😀

 2. ilse schreef:

  Dat zou mijn dochtertje zeer leuk vinden, ze speelt nog heel veel met de babyborn poppen dus deze past er zeker nog bij! Ze is ook net jarig geweest dus het zou nog een leuk cadeautje zijn . Ik vind je pagina al een tijdje leuk, dus hier nog een berichtje 😉

 3. Bubz schreef:

  Wauw! Zou leuk zijn als eerste meidending hier in huis! Huis vol jongensdingen (waaronder veel vuurspuwende drakendingen) en nu er een meisje bij komt zou het erg leuk zijn om te winnen!

 4. lisette schreef:

  Oh ja dat is leuk hier. Ivy van vijf dol op knuffels en Tess van 9 maanden vindt alles leuk. We noemen onze meiden gekscherend draakjes en spelen vaak draakje (dat we ze komen vangen) wat ze prachtig vinden. Dus zon mooi roze draak zou zeker welkom.zijn!

 5. monique schreef:

  wat een schattig draakje!
  ik doe graag mee voor mijn dochtertje, ze word in oktober 1 en krijgt van ons een babyborn. wat zou het leuk zijn als zij het draakje dan ook wint!?

 6. Shirley schreef:

  Geweldige knuffel. Draken en dino’s zijn hier nu het einde en zelfs roze is favoriet bij m’n zoontje. Helaas geen Facebook maar een like op instagram!

 7. Laura schreef:

  Wat een super leuk draakje! Die zou ik graag willen winnen voor mijn eigen kleine draakje. Hoop dat we alsnog kans maken aangezien ik geen Facebook heb. Wel ben ik bevriend met je op instagram en vindt het erg leuk om je te volgen en je verhalen te lezen!

 8. Jamila schreef:

  Wat een leuk speelgoed draakje!
  Ik zou hem graag willen winnen voor mijn dochtertje die even oud is Nomi.
  En wij het niet breed hebben om iets zo mooi’s te kunnen kopen als dit merk draakje en ik mijn dochtertje Zeineb ook eens wil verwennen zoals andere ouders ook voor hun kinderen doen!

 9. Lucie schreef:

  Superschattig Baby Born Babydraakje voor de oudste dochter! Heerlijk om mee te spelen en te knuffelen terwijl mama met de jongste spruit bezig is, zodat zij zich niet als een draakje gaat gedragen!

 10. Yvonne Arends schreef:

  Dit draakje zou mijn dochter Jara helemaal te gek vinden. Ze is de laatste tijd helemaal in de ban van magie. Toveren, hoge hoed (loopt ze de hele dag mee rond), cape om. Hoe leuk zou dit draakje dan zijn.

 11. Mirella schreef:

  Wat super leuk.
  Ik denk dat het draakje wil zeggen dat ze graag bij luna wil zijn en samen met haar magische momenten wil beleven.
  Hokus pokus pilates pas ik wou dat dit draakje mijn kleine vriendinnetje was!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.