Dagboekje #171; warmte en dorpsfeest

1

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat het afgelopen week nogal warm was. Voor mezelf vond ik het helemaal niet erg, maar met 2 jonge kinderen is het niet ideaal. We zijn veel binnen geweest, Nomi kan er namelijk heel slecht tegen. Lenn had gelukkig geen last van de warmte.

3

Terwijl Lenn en Nomi sliepen, lag ik lekker even in de zon. Guusje vond het ook lekker.

4

Zo nu en dan ging ik wel even met Nomi naar buiten. Aan het einde van de middag is de zandbak in de schaduw en daar vindt ze het altijd heel leuk. Ik liet Lenn binnen, want baby’s kunnen hun warmte nog niet zo goed kwijt. En zelf lag ik lekker in de zon.

5

Afgelopen week kreeg ik een heel leuk cadeautje van Moois van Marlous, een schilderijtje in de stijl van zijn geboortekaartje. En net op het moment dat ik een foto van Lenn wilde maken, was hij aan het lachen. Zo schattig!

6

Zaterdagmiddag gingen we naar mijn ouders en daar heeft Bart even met Nomi gezwommen. Zelf mag ik nog niet zwemmen, i.v.m. de keizersnede en mijn tattoo. Nomi koelde even lekker af en ze vond het heerlijk. ’s Avonds ging ik met mijn zusje naar het dorpsfeest in het dorp waar mijn ouders wonen. Het was gezellig, maar ik moet wel zeggen dat het niet meer zo mijn ding is. Zondag deden we weinig, we hadden geen zin om te koken en daarom gingen we ’s avonds naar McDonalds.

Zijn jullie de warme dagen goed doorgekomen?

3 gedachten over “Dagboekje #171; warmte en dorpsfeest

  1. Kirsten schreef:

    Ik vond het de afgelopen dagen toch net iets té warm. Lenne had één avond ook moeite met in slaap raken, maar voor de rest heeft ze er weinig last van gehad.
    Leuk dat je zelf ook kunnen genieten hebt van het mooie weer! Het schilderijtje is trouwens echt wel mooi. Weet je al waar je het gaat ophangen / neerzetten?
    Kirsten onlangs geplaatst…Hoe we de opvang van Lenne regelenMy Profile

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.