SPRING HAS SPRUNG TAG

Ik heb de ‘Spring has Sprung’ tag al een paar keer voorbij zien komen, en aangezien ik echt van de lente hou, leek het me leuk om hem ook in te vullen. Overnemen mag natuurlijk! 

Wat vind je van dit seizoen?
Ik hou echt van de lente, en na de winter ben ik altijd heel blij dat het weer lente wordt. Ik heb nog liever zomer, maar van warme dagen in de lente word ik ook heel blij. 
Welke fashiontrend voor de lente van 2014 vind jij gaaf?
Ik ben echt heel erg fan van pastelkleurtjes. In kleding vind ik het heel leuk, maar ook bijvoorbeeld in sieraden en in nagellak. Ik ben al een paar jaar op zoek naar leuke kledingstukken met pastelkleurtjes, maar ik heb er nog steeds niet zo veel, helaas. 
Wat is jouw favoriete kledingstuk voor de lente?
Hm, moeilijk. Ik denk dat ik mijn favoriete kledingstuk voor deze lente nog moet kopen, want ik kan op dit moment niet echt iets bedenken. 
Welke activiteiten heb jij gepland voor deze lente?
Het hoogtepunt is natuurlijk onze bruiloft in mei. Momenteel ben ik druk bezig met de voorbereiding en daar gaat best veel tijd inzitten, maar het is echt ontzettend leuk om te doen. Na onze trouwdag gaan we op huwelijksreis, en daar heb ik ook heel veel zin in. 
Wat is jouw favoriete kleur nagellak en lippenstift voor de lente?
Qua nagellak ga ik voor pastelkleurtjes, zoals mint en lila. Felle kleurtjes vind ik trouwens ook heel leuk, maar dat is misschien wat geschikter voor de zomer. Eigenlijk draag ik niet zo vaak lippenstift, maar peachy kleurtjes vind ik erg leuk voor de lente. 

Wat is jouw favoriete lentedrankje en snack?
Cola light is sowieso mijn favoriete drankje, maar in de lente vind ik icetea ook heel erg lekker. Sinaasappelsap (en dan het liefst versgeperst) hoort in de lente ook echt bij mijn favoriete drankjes. Qua snacks vind ik het best moeilijk eigenlijk.. Laatst heb ik perenijsjes opnieuw ontdekt en die zijn echt wel heel lekker!

19 gedachten over “SPRING HAS SPRUNG TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.