Dagboekje #172; cb, gourmetten en kraamvisite

1

Vorige week was een rustige, maar gezellige week. Ik ging voor het eerst met Lenn naar het consultatiebureau, we kregen 2 keer kraambezoek en we gingen gourmetten. Maandag deden we overdag niet zo veel en ’s avonds hebben we lekker met zijn vieren een stuk gewandeld.

2

Dinsdagmiddag hadden we een afspraak bij het consultatiebureau. Mijn moeder ging mee om op Nomi te letten. Lenn was goed gegroeid (hij was 5415 gram en 58 cm), maar de arts dacht door zijn huid in combinatie met de krampjes en het spugen aan koemelkallergie. Niet op zo’n manier dat het meteen onderzocht moest worden, maar we moeten het even in de gaten houden. Om te kijken of het echt koemelkallergie kan zijn, eet en drink ik sinds dinsdag koemelkvrij. Daar zal ik jullie binnenkort wat meer over vertellen. Toen we naar het consultatiebureau waren geweest, gingen we nog even de stad in en Nomi en Lenn kregen allebei een shirtje van mijn moeder.

3

Woensdag was Nomi bij mijn schoonmoeder en Lenn en ik deden boodschappen en we wandelden een stukje. Hij lag voor het eerst in de Stokke (met een verkleiner, waardoor hij bijna helemaal plat lag) en hij vond het prima.

4

Donderdagochtend kwam een oud klasgenootje samen met haar zus op kraamvisite. ’s Middags gingen we even naar de stad en Nomi mocht iets uitzoeken. Ze koos voor een Barbie en ze was er meteen helemaal blij mee. Vrijdag wist ik niet wat we moesten gaan doen en ik had geen zin om thuis te zitten, en daarom gingen we even naar mijn ouders. Lenn lag daar lekker in de kinderwagen.

5

Zaterdag was Lenn nogal huilerig en hij was alleen stil als hij bij me lag. ’s Middags gingen we even shoppen en Nomi vond het heel leuk om zelf te lopen.

6

Daarna gingen we naar mijn ouders om te gourmetten. Zondagochtend kwamen mijn oom en tante op kraamvisite en Lenn kreeg het rechter setje van hun. Het andere truitje kreeg hij donderdag.

2 gedachten over “Dagboekje #172; cb, gourmetten en kraamvisite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.