Outfits van Lenn #1

2

Degenen die mij al langer volgen hebben waarschijnlijk al een aantal keer een artikel voorbij zien komen met outfits van Nomi. De laatste tijd heb ik weinig outfits van haar laten zien, maar ik ben van plan om dat weer wat vaker te doen. En naast Nomi’s outfits, leek het me leuk om die van Lenn ook te laten zien. Op de foto hierboven heeft hij een shirtje aan van Hema, een broekje van Prénatal en sokje van Primark.

1

Op deze foto heeft hij een shirtje aan die van Nomi is geweest (hier zie je haar outfit met het shirtje). Het is een jongensshirtje, maar ik vond hem ook prima kunnen voor een meisje. Maar ik heb hem natuurlijk ook bij Lenn in de kast gehangen. Hij is van Noppies en ik heb hem gecombineerd met een joggingbroekje van Hema.

3

Hier bleef Lenn slapen na een wandelingetje met de draagdoek. Hij had een romper aan van Kiabi, een broekje van Prénatal en sokjes van Hema.

4

Op deze foto heeft Lenn een shirtje aan van Zeeman, een broekje van Hema en ook zijn sokjes zijn van Zeeman.

5

Aan de foto’s kun je wel zien dat Lenn het liefst op schoot slaapt haha. Zijn t-shirtje is van Primark (die trouwens heel klein valt, dit is maat 62 en inmiddels is die echt te klein) en het broekje is van Prénatal.

6

Dit t-shirtje is van H&M en hij heeft weer een joggingbroekje van Hema aan.

7

Dit t-shirtje met de tekst ‘I’ve got the best dad in the world’ is van Ter Stal en het broekje is van Hema.

8

En ik vind sommige rompertjes zo leuk dat ik ze bij Lenn aandoe als t-shirtje, zo ook deze. Hij is, net als het broekje, van Hema. De sokjes zijn van Zeeman.

Binnenkort zal ik ook weer wat outfits van Nomi laten zien, maar haar outfits zijn wat lastiger te fotograferen dan die van Lenn 😉

7 gedachten over “Outfits van Lenn #1

  1. Talitha schreef:

    Bij de outfits van Nomi staat dat het shirtje van Noppies is en hier staat van Name-it, eentje klopt dus niet hihi. Verder wel leuke setjes! Dat Primark shirtje vind ik vooral leuk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.