Dagboekje #183; verkouden kindjes en glas in lood workshop

1

Zoals iedere maandag heb ik ook vandaag weer een dagboekje voor jullie. Afgelopen week waren Nomi en Lenn allebei verkouden. Nomi was al wat langer verkouden en ik denk dat ze Lenn heeft aangestoken. Gelukkig hadden ze er verder niet veel last van. Ook ging ik naar een glas in lood workshop, dat gaven we mijn moeder cadeau voor haar 60ste verjaardag.

2

Maandag bleven we lekker binnen. Omdat we vorige week zaterdag Nomi’s verjaardag vierden hadden we de intocht van Sinterklaas nog niet gezien, en die keken we maandag terug.

3

Ook dinsdag deden we vrij weinig. Nomi was druk met van alles en nog wat, ze zei onder andere dat ze ’tatjes’ ging halen, op mijn schoenen en met mijn kolftasje aan haar arm. Lenn was hartstikke verkouden en hij had zijn neus dicht zitten waardoor hij moeilijk kon drinken. Daardoor wilde hij telkens na anderhalf uur alweer drinken en ik zat dus heel veel met hem op de bank.

4

Woensdagochtend werd ik onderzocht door dokter Nomi en daarna ging ze naar mijn schoonmoeder. Ik wandelde met Lenn naar de supermarkt om onder andere wat fruit te halen, want het wordt tijd om eens wat gezonder te gaan eten.

5

Donderdag zag ik dat er spulletjes in de bak voor Stichting Babyspullen zaten en samen met Nomi zocht ik het uit.

6

Verkouden kindjes willen graag knuffelen en dat was goed merkbaar, Nomi en Lenn wilden allebei graag bij me liggen.

7

Donderdag wandelden we een stukje, maar Lenn vindt de kinderwagenbak echt niet leuk meer. Daarom besloot ik vrijdag eens te proberen of Lenn al in de Tula past, en dat gaat al prima!

8

Zaterdag hadden we de workshop glas in lood. Dit was het verjaardagscadeautje voor mijn moeder en dit deed ik samen met mijn zusje en tantes. Ik ben totaal niet creatief, maar het was best leuk om te doen. Ik maakte een diamantje (a la mijn tatoeage).

9

Ik was zo gefocust op niet op het glas slaan dat ik met de hamer op mijn vinger sloeg, oeps. Dit was het eindresultaat, een soort van ruwe diamant haha.

10

Zondagochtend gingen we even naar Barts oma. ’s Middags ging Lenn (met wat hulp hoor) staan aan tafel en hij vond het heel leuk. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders, maar daar maakte ik geen foto’s.

5 gedachten over “Dagboekje #183; verkouden kindjes en glas in lood workshop

  1. Romy schreef:

    Wat een fijn weekje! Heerlijk hoe Nomi zoveel fantasie heeft met spelen 🙂 En wat leuk van die workshop! Ik vind het resultaat heel mooi. Alhoewel dat van je vinger heel pijnlijk klinkt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.