COMMON WHITE GIRL TAG

De ‘Common White Girl Tag’ is een tag die gebaseerd is op het Twitteraccount CommonWhiteGirl. Ik zag deze tag op de blog van Kirsten en omdat ik de vragen zo leuk vond, besloot ik hem over te nemen. De vragen gaan over typische meidendingen zoals make-up, kleding en Starbucks. 

Favoriete Starbucks drankje?
Ik vind frappuccino’s echt heel lekker en dan vooral die met caramel. Ik kom er niet zo vaak, maar als ik er ben, ga ik eigenlijk altijd voor een frappuccino. Dit komt ook omdat ik geen koffie lust, dus eigenlijk ben ik een beetje een neppe Starbucks-fan haha.
Hoelang duurt het voordat je klaar bent in de ochtend?
Ik ben ’s ochtends best snel klaar eigenlijk. Ik sta om 10 voor 7 op, dan kleed ik me aan en ga ik naar de badkamer. Ik zoek de avond van tevoren altijd m’n kleding uit, dus dan hoef ik het alleen nog maar aan te doen. Dat is dus 2 minuten. Dan ben ik ongeveer 20 minuten bezig op de badkamer, met tanden poetsen, make-up, haar, et cetera. Als ik naar stage ga, draag ik niet zoveel make-up, dus dan ben ik best snel klaar. Dan ga ik naar beneden, smeer ik brood, maak ik ontbijt en dan ga ik even achter m’n laptop. Rond 10 voor 8 ga ik weg. In totaal ben ik dus een uurtje bezig.
Hoeveel selfies maak je op een dag?
Op een dag? Ehm, vaak geen, en soms 1. Ik maak echt niet zo heel vaak selfies. 
Hoeveel Instagram followers en foto’s heb je?
Ik heb 106 volgers en 371 foto’s. Ik heb Instagram sinds ik mijn nieuwe telefoon heb, op mijn vorige kon ik het niet downloaden.. Dus volgens mij heb ik sinds maart Instagram. Als jullie me willen volgen, mag dat natuurlijk, mijn Instagram naam is maloubeld
Zeg je weleens LOL of OMG hardop?
Nee, volgens mij heb ik dat nog nooit gezegd. ‘O my god’ zeg ik regelmatig, maar nooit ‘Oo-em-gee’.

Draag je kledingstukken weleens vaker dan één keer?
Ja tuurlijk! Kleding die ik leuk vind draag ik regelmatig. Ik heb best veel kleding, maar ik heb een aantal items die ik echt vaak draag. 
Ben je racistisch?Nee.
Instagram, Twitter of Tumblr?
Ik heb het allemaal, maar ik doe eigenlijk bijna niks meer met Tumblr. Twitter en Instagram vind ik echt heel leuk en ik vind het best moeilijk om te kiezen, maar als het echt moet, kies ik toch voor Twitter. 
Wat doe je het grootste deel van je tijd?
Bloggen, blogs lezen, televisie kijken, andere dingen op m’n laptop, winkelen, et cetera. 

Wie zijn je favoriete Youtubers? 
Ik vind Mascha echt heel leuk. Ik volg haar blog al heel lang, maar ook haar YouTube filmpjes vind ik heel leuk. Daarnaast kijk ik eigenlijk niet zo heel veel naar YouTube filmpjes
Hoe vaak doe je je nagels?
Een paar keer per week. Ik heb altijd nagellak op, maar niet altijd een kleurtje. Als ik geen zin heb in een kleurtje, draag ik alleen een topcoat. Gelukkig mag ik op mijn stage ook gewoon nagellak dragen, dus ik lak ze best vaak.
Ben je een shopaholic?
Ja, best wel. Ik vind het heerlijk om te shoppen, maar ik heb geen gat in mijn hand. Als ik niks leuks kan vinden, dan ga ik niet toch iets kopen omdat ik perse iets nieuws wil hebben. Maar als ik veel leuke dingen zie, dan koop ik ook veel. Nu ik stage loop heb ik niet zo heel veel tijd meer om te shoppen, maar als ik de kans krijg, doe ik het zeker. 

Hoe vaak heb je Mean Girls gezien? 
Dat is een goede vraag.. Ik kan hem bijna meepraten haha, ik vind het echt een geweldige film. Ik denk dat ik hem een keer of 7 heb gezien. Laatst heb ik hem samen met mijn vriend gezien en hij vond hem ook heel erg leuk haha. 

Heb je veel kleren? 
Ja, best wel eigenlijk. Maar er zit best veel kleding bij die ik niet of nauwelijks draag. 
Maak je een foto van je eten vóórdat je het opeet? 
Soms wel, maar niet zo vaak eigenlijk. Zo nu en dan vind ik het wel leuk om een foto te maken en op Instagram te zetten, maar de laatste tijd heb ik helemaal geen foto’s van eten gemaakt eigenlijk.
Draag je elke dag make-up? 
Meestal wel, maar het komt wel eens voor dat ik op een luie zondag helemaal geen make-up draag. Meestal draag ik foundation, poeder en mascara.
Hoe stijl je meestal je haar? 
Eigenlijk doe ik niet zo veel met m’n haar, daar heb ik ’s ochtends echt geen zin in. ’s Avonds douche ik en dan laat ik het gewoon drogen. ’s Ochtends ga ik met een borstel door m’n haar en dan ben ik klaar. Zo nu en dan stijl ik het of gebruik ik m’n krulborsten, maar dat doe ik niet zo vaak. 
Zie je er altijd presentable uit? 
Als ik de deur uit ga wel, maar als ik thuis ben niet. Thuis draag ik vaak een joggingbroek en een lekkere warme trui of vest, maar in die outfit ga ik echt de deur niet uit. 

14 gedachten over “COMMON WHITE GIRL TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.