Win een Dermo Care Dora setje

dora

Vandaag is het 5 december en dat wil ik op mijn blog niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom geef ik vandaag een Dermo Care setje van Dora weg met een 2 in 1 shampoo, tandpasta, pleisters, een 2 in 1 bad & douche en een leuk toilettasje.

Hier kan ik vast een kleine Dora fan bij mee maken en om kans te maken hoef je helemaal niet veel te doen. Laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Verder zou ik het leuk vinden als je Dermo Care en MadebyMalou op Facebook liket. Een like op dit bericht wordt ook erg gewaardeerd!

De winactie loopt een week, je kunt meedoen tot en met maandag 12 december. Daarna stuur ik de winnaar een mailtje, zorg dus dat je een geldig e-mailadres invult. Succes!

Deze winactie is tot stand gekomen door een samenwerking.

51 gedachten over “Win een Dermo Care Dora setje

 1. Yessica leidner schreef:

  Hoi goedemiddag
  Wat ontzettend leuke pakket zeg hier zou je ons kleine meid van bijna 3 jr echt super blij mee maken ze is echt een dora fan ze heeft veel spullen van dora maar dit heeft ze nog niet ik heb alle stapjes uitgevoerd

  Groetjes en een hele fijne sinterklaas dag vandaag

  Ps wij vieren vanavond sinterklaas pakjes avond met familie en is zo leuk en gezellig
  Ons kleine meid zit op van de zenuwen
  Nogmaals groetjes

 2. Saskia schreef:

  Zou super leuk zijn voor ons oudste meisje. Hoop dat ze dan misschien haar tandjes graag wil poetsen! Shampoo kan ze mooi meenemen in haar toilettasje naar het zwembad zodat ze daarna lekker met dora kan douchen?.
  Fijne pakjesavond

 3. Linda schreef:

  Het dochtertje van mijn hartsvriendin word bijna 2 en ik gek op in bad gaan! Zou super leuk vinden om deze aan haar te geven ☺️ Mijn kleine prinses ??

 4. Heidie schreef:

  Mijn dochtertje van 4 is een grote Dora fan. Dat toilettasje (met ook de inhoud natuurlijk) zal ze geweldig vinden. Daar kan ze al haar kleine frutsels in bewaren. En de rest proberen we ook graag uit. We hebben al vaker kinderproducten van Dermocare gehad (Woezel en Pip ) en dat beviel erg goed. Maar Dora hebben nog niet in huis gehad.

 5. Marian Zw. schreef:

  Dit is echt een lief meisjes pakketje. Ik doe graag mee voor mijn meisje die nu ziekjes naarst me op de bank ligt….Dora pyjama aan en de Dora pop slaapt mee!

 6. Kim schreef:

  Deze actie is echt heel leuk. Ik vind dermocare geweldig. Mijn zoon kan hier alleen maar tegen. Dus bij ons dochtertje ook maar gelijk gebruikt. En Dora vindt ze geweldig! Ze kent zelf t begin liedje!

 7. Ilse Wullaert schreef:

  wat een leuk pakket! Daar kan ik mijn twee dochters wel heel blij mee maken! Jouw pagina vond ik natuurlijk al lang leuk, maar wat een goede tip van derma care te liken! Zien er zo toffe producten uit die ik graag wil testen! Bedankt voor de tip! Fijne dag nog! xxx

 8. melissa schreef:

  Echt heel leuk: en ROZE en DORA, dat kan niet misgaan bij onze 5 jarige dochter Elise. Die Dora vooral erg leuk vindt omdat ze dan ook Engels leert! Uiteraard volg/like ik via FB. Liefs Melissa

 9. Will schreef:

  Dora, de favoriet van mijn kleindochter .
  Ik maak haar met dit tasje met Dora producten vast heel blij.
  Als ze komt logeren, dan kan ze dit meenemen.
  Ik heb geen Facebook, maar hoop dat ik wel mee mag loten.

 10. Iris schreef:

  Hi Malou!
  Ik volg je al erg lang op Instagram en volgens mij ook op Bloglovin waar ik m’n inloggegevens kwijt van ben hahaha. Dus ik hoop dat ik alsnog mee kan doen. Ik ken demo care al van vroeger van de lekkere doucheschuim en shampoos. Nu heb ik een nichtje wat echt een meisje meisje is. Dora was vroeger echt mijn favoriet dus deze winactie is echt voor mij bestemd ;).
  Mijn nichtje van 1 heeft al een énorme bos haar en ook heel erg mooi, de haartjes moeten dus gewassen worden. Het is wel een echte brokkenpiloot dus… ja pleisters van dora is zeker handig. En de laatste weken krijgt lieve Sophie tandjes! Dus dat wordt tandjes poetsen! Leuke winactie!

  Iris

 11. Anneliese de Waal schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn dochtertje Sam, zou ze prachtig vinden, erg leuk als ze gaat logeren bij de opa’s en oma’s.

  Groetjes Anneliese

 12. jolein koolske schreef:

  Erg leuk pakketje voor mijn knappe dochters 🙂 ik waag dolgraag een kansje voor ze !!! Beide pagina’s hebben een dikke like van mij hoor 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.