Dagboekje #190; sneeuw, wasbare luiers en nieuwe blog

1

Maandagochtend keek ik naar buiten en ik zag dat het gesneeuwd had. Na het ontbijt ging ik met Nomi even naar buiten, en zij vond de sneeuw vooral raar. Ze wilde al snel weer naar binnen. Lenn houdt ook niet van de kou (en ik zelf trouwens ook niet) en daarom zijn we afgelopen week veel binnen geweest. We hebben leuk gespeeld en ik merk dat Nomi en Lenn steeds meer aan elkaar hebben. Verder begon ik een nieuwe blog en ik kreeg een pakketje met wasbare luiers binnen.

2

Omdat het vakantie was waren er andere programma’s op televisie en Nomi was nogal onder de indruk van Cupcakecup. Woensdagochtend wilde ze ‘kindjes koken kijken’, maar het was er niet op. Dat vond ze helemaal niet leuk en toen hebben we het online maar teruggekeken. ’s Middag gingen we even naar mijn ouders, waar Nomi met mijn moeder een boekje aan het lezen was.

3

Toen Nomi met de duplo aan het spelen was zei ze opeens ‘Lenn ook duplo spelen?’ en ze gaf Lenn een koe. Misschien totaal niet interessant, maar ik vond het heel lief. Toen Nomi in bed lag, lag ik even met Lenn op de bank en dat vond hij hartstikke leuk.

4

Ik was al een tijdje benieuwd naar wasbare luiers en vrijdag kregen we een pakketje binnen. Inmiddels zijn ze gewassen en deze week ga ik ze uitproberen. Nomi wil telkens op schoot als Lenn op schoot zit, en ik besloot eens een foto te maken van ons drietjes.

5

Zaterdag besloot Bart dat we ook maar eens een Netflix abonnement moesten afsluiten en het eerste wat hij opzette was Mickey Mouse. Nomi was natuurlijk helemaal blij. Lenn wilde continu bij mij in de buurt zijn, en daarom legde ik hem op het aankleedkussen op tafel. Hartstikke gezellig 🙂

6

’s Middags gingen we naar mijn ouders, en Nomi vond de sneeuw nog steeds niet zo leuk. Daar bleven eten, Nomi’s grootste hobby 😉

7

Na het eten wilde ze de theedoek die we als slab hadden gebruikt op haar hoofd, en ik vond het best schattig staan. Na het eten gingen we naar huis, Nomi en Lenn gingen naar bed en wij keken Wie Is De Mol. Toen Bart Lenn uit bed haalde voor de laatste voeding had Lenn er niet zoveel zin in, hij kreeg zijn ogen amper open.

nog een blog

Zondagochtend ging Bart met Nomi zwemmen en Lenn sliep een hele tijd, waardoor ik veel tijd had voor mijn nieuwe blog; Voor Mama’s Door Mama’s. Ook deed Nomi een middagslaapje (wat op dit moment vrij uniek is, maar dat heb je gisteren al kunnen lezen), dus ik had een blogdagje.

10

’s Middags speelden Nomi en Lenn alweer samen en dat gaat steeds beter. Nomi vond het alleen even niet zo leuk dat Lenn haar duplosteentjes pakte haha. Minder leuk is dat Lenn nogal jengelig is, volgens mij krijgt hij tandjes.. Maar als hij bij me ligt is hij meestal wel tevreden.

Hoe was jouw week?

5 gedachten over “Dagboekje #190; sneeuw, wasbare luiers en nieuwe blog

  1. Margriet schreef:

    Wij gebruiken ook wasbare luiers en ik ben er erg blij mee. Wel even doorzetten in het begin, want dan lekken ze nog wel eens door, de stof moet een paar keer gewassen zijn voordat ze goed absorberen (zoals je ook vaak hebt bij een nieuwe theedoek). En je moet ze wel net iets vaker verwisselen dan een wegwerpluier. Onze dochter kan ongeveer 3 a 4 uur op een wegwerpluier, maar 2 a 3 uur op een wasbare luier voordat de luier verzadigd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.