DAGBOEKJE #105; KONINGSDAG, DUITSLAND EN EEN NIEUWE KINDERWAGEN

Het is maandag, dus het is tijd voor een nieuw dagboekje. De week begon vorige week natuurlijk met Koningsdag. We gingen ’s ochtends even naar de rommelmarkt en we kochten een paar leuke dingen voor Nomi. Ik twijfelde al een paar keer om de speelmat te kopen, die bedoeld is om je kindje op zijn of haar buik te laten spelen. De vlinder en het balletje vond ik ook te leuk om niet mee te nemen.

’s Middags wisten we niet zo goed wat we moesten doen. Er was natuurlijk vanalles te doen, maar we hadden niet zoveel zin om met Nomi ergens naartoe te gaan waar het heel druk is. Uiteindelijk besloten we even naar Duitsland te gaan en we kochten wat dingetjes bij de DM. Aan het einde van de middag dronken we een borrel bij mijn ouders.

 

De vlinder die we maandag kochten, was meteen een groot succes. Nomi speelt er de hele week al mee. ’s Avonds ligt ze nog steeds regelmatig zo bij me, dan lijkt ze weer zo klein ­čÖé

 

Verder wil ze vooral veel zitten. Liggend speelt ze ook wel, maar zitten vindt ze toch echt leuker. Ook schreef ik afgelopen week een artikel over plaatsen die ik graag wil zien en daar kreeg ik veel leuke reacties op.

 

Zaterdag kochten we via Marktplaats een nieuwe kinderwagen, een Mutsy 4 Rider Active Black. Onze andere kinderwagen kochten we ook tweedehands, maar die is best oud en ik wilde graag een kinderwagen waarbij het zitgedeelte ook naar je toe kan. Daarom kozen we voor deze en tot nu toe bevalt hij heel goed. We liepen ermee naar de stad en bij Action kwam ik ijsblokvormpjes tegen met een deksel. Ideaal voor zelfgemaakte babyhapjes.

 

Ook zondag liepen we een stukje met de kinderwagen, naar Bart’s oma. ’s Avonds gingen we even naar mijn ouders. Nomi was een beetje huilerig en daarom deed ik haar in de draagdoek. Ze was bijna meteen stil en even later viel ze in slaap.
Hoe was jullie week?
Gerelateerde artikelen:

 

5 gedachten over “DAGBOEKJE #105; KONINGSDAG, DUITSLAND EN EEN NIEUWE KINDERWAGEN

  1. Mira schreef:

    Wat groeit ze hard zeg! Leuk dat je een kinderwagen via MP hebt kunnen vinden. Scheelt echt een hoop, zeker op dingen die je maar tijdelijk gebruikt:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.