Dagboekje #192; date night en Lenns halve verjaardag

date night

Oké, ik zal niet meer zeuren over de sneeuw. Als het goed is, wordt het vanzelf wel weer lente. Afgelopen week richtten we ons op andere dingen, zoals bijvoorbeeld onze date night en het feit dat Lenn alweer 6 maanden was!

peuterspeelzaal

Laatst schreef ik dat ik Nomi huilend achterliet op de peuterspeelzaal, maar gelukkig ging het daarna weer hartstikke goed. Maandag wilde ze op de peuterspeelzaal meteen tekenen en ze vond het niet erg dat ik wegging. Toen Lenn en ik weer thuis waren gaf ik hem een flesje gekolfde melk, want dat had hij al een tijdje niet meer gehad. En ik wil natuurlijk niet dat hij flesjes gaat weigeren.

peuter

Ik besloot lopend Nomi op te halen van de peuterspeelzaal, en op de foto links zie je hoe Lenn daarover dacht haha. Nomi vond het daarentegen hartstikke leuk.

kleurplaat

Dinsdag kwam ik een kleurplaat tegen die we vlak voor Sinterklaas op het consultatiebureau kregen (en die ik vergeten was, oeps!) en die wilde Nomi kleuren. ’s Avonds haalde ik samen met Nomi patat en ze wilde zich onder tafel verstoppen.

baby

Woensdag was een rustig dagje. Nomi was naar mijn schoonmoeder en ik deed wat dingetjes in huis. Donderdagochtend wilde Nomi ‘opplakken’ en daar gebruikte ze haar brood voor. Daarna ging ze naar de peuterspeelzaal.

bellen

Toen ik haar op had gehaald aten Nomi en Lenn een broodje en Nomi was met haar broodkorst aan het ‘bellen’. Ze wilde hem niet opeten, maar ‘aan vogel geven’. Ja ja, mooie manier om van je korstjes af te komen.

opplakken

Vrijdag wilde ze weer ‘opplakken’, deze keer gewoon met papier. Ik kon nergens vouwblaadjes vinden en daarom gebruikten we de H&M gids. Lenn had ook wat nieuws bedacht, hij doet telkens zijn sok uit en dan stopt hij hem in zijn mond.

frozen

Na Nomi’s middagslaapje (waarin ze ook echt sliep, wat vrij bijzonder is de laatste tijd) gingen we boodschappen doen. Na het eten ging ik samen met Nomi nog even naar de stad om vouwblaadjes, lijm, een kleurboek en een pyjama te halen. En Nomi wilde alles van Frozen hebben.

primark baby

Zaterdagmiddag brachten we Nomi en Lenn naar mijn schoonouders en Bart en ik hadden een paar uurtjes met zijn tweeën. We gingen even naar Enschede omdat Bart wat nieuwe kleding nodig had en natuurlijk keek ik ook even op de kinderafdeling. Bart zocht dit shirtje voor Lenn uit, en we haalden op de gok sandaaltjes voor Nomi. Daarna gingen we door naar de wok.

halve verjaardag

Zondag was Lenn een half jaar en ’s ochtends gingen Bart en Nomi zwemmen. Daarna haalden ze Lenn en mij op en we gingen even naar Barts oma, waar Nomi een tekening maakte.

malou rouwhof

Lenn at voor het eerst een banaan en hoewel hij er even aan moest wennen, vond hij het daarna heel lekker. Aan het einde van de middag gingen we naar mijn ouders, waar Lenn nogal onder de indruk was van de televisie.

5 gedachten over “Dagboekje #192; date night en Lenns halve verjaardag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.