Win een babypakketje!

babyweken

Vandaag beginnen de babyweken op Babyplein.nl en dat betekent dat er dan allemaal leuke acties en aanbiedingen voor mama’s (to be) in deze webshop te vinden zijn. De babyweken duren twee weken en in die tijd kun je veel producten met korting bestellen. Om dit te vieren mag ik een heel leuk babypakketje aan één van jullie weggeven!

Het pakketje bestaat uit;

 • 6 leuke en heerlijk zachte hydrofiele luiers van het merk Jollein
 • Baby olie van Natusan
 • Een rammelaar in de vorm van een olifantje van Jollein
 • Vitamine D druppels van Davitamon
 • Baby body crème van Neutral
 • Ultra soft shampoo van Zarqa

Allemaal leuke en handige producten dus, en ideaal voor mama’s met een baby of zwangere vrouwen. Ik ontving zelf een pakketje met dezelfde producten en ik kan echt zeggen dat het allemaal aanraders zijn! Lenn is groot fan van het olifantje en ook de andere producten zijn heel fijn. Van hydrofiele luiers heb je er niet snel te veel (zeker met een reflux baby, ik heb altijd een hydrofiele luier bij me in de buurt liggen) en deze zijn lekker zacht en ze hebben een leuk printje.

Wil je kans maken op dit pakketje? Like het bericht over deze winactie dan op Facebook en laat hieronder een reactie achter waarin je vertelt dat je meedoet. Je mag natuurlijk ook voor iemand anders meedoen, dit zou bijvoorbeeld een heel leuk kraamcadeautje zijn.

Je kunt meedoen tot en met maandag 30 januari 2017.

Dit artikel is tot stand gekomen door een samenwerking.

78 gedachten over “Win een babypakketje!

 1. Yva schreef:

  Ik zou ook graag meedoen. Ben nu in verwachting van de eerste baby, en heb eerlijk gezegd nog geen idee hoe handig deze spulletjes zouden zijn. We zullen het snel weten! 🙂

 2. Liesbeth schreef:

  Ik doe heel graag mee! In mei verwachten wij ons eerste kindje en we kunnen deze spulletjes heel goed gebruiken! En wat zijn ze superleuk! Groetjes!

 3. Marian B schreef:

  Handig pakket! Ik doe mee voor mijn kleine meisje. Hydrofiel-luiers daar kun je er geen genoeg van hebben 😉 en de andere spulletjes, Zarqa is echt fijn, zijn ook zeker welkom!

 4. Veerle van Geresteijn - Kop schreef:

  Wat een leuk pakket. Ik ben 17 januari moeder geworden van mijn heerlijke zoon dus dit zou super van pas komen ☺

 5. Marian Zw. schreef:

  Ik doe heel graag mee, twee weekjes geleden is de zus van mijn schoonzusje bevallen van een prachtig kindje. Ze zijn nog erg jong en kunnen wel wat hulp en steun gebruiken, dan is zo’n pakketje natuurlijk een super leuke verrassing!

 6. Lisette Kleiweg schreef:

  Wat een ontzettend leuk pakket, vooral de printjes op de hydrofiele luiers zijn schattig, ik ken ze alleen in het wit .
  Ik doe heel graag mee, volg en geliked !

 7. Vera Limpens schreef:

  Ik zou heel graag mee doen voor een vriendin van mij die een maand terug mama is geworden. Onverwacht nog wel, je hoort het steeds vaker! 23 december kreeg ze te horen dat ze ging bevallen en wist van niks, en haar omgeving was ook niks opgevallen. Anderhalf uur later was de kleine al geboren. Ongelooflijk, een echt kerstkado! Wat wel betekent dat ALLE spullen nog gekocht moesten en moeten worden voor het pasgeboren zoontje. Dit pakketje is weer een klein steuntje in de rug van de ouders, dus ik hoop dat ik hun hier blij mee kan maken. Liefs Vera

 8. Will schreef:

  Wow, wat een leuk pakketje.
  Ik krijg er binnenkort een kleinkindje bij, dus dit pakketje zou ik dan graag aan mijn schoondochter willen geven. Daar is ze vast heel blij mee.

 9. Desirée schreef:

  Ik zou heel graag mee willen doen voor een kennis, na jaren strijden om een kindje te krijgen en waarin ze de moet hadden opgegeven zijn ze eindelijk in verwachting van een tweeling een j/’m!

 10. Jessica Asselman schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje die over 3 weken is uitgerekend van hun eerste kindje; een zoontje! Ze is helemaal weg van sterren en olifantjes, dus zal voor haar een geweldig pakket zijn.

 11. Jolein koolske schreef:

  Oh erg leuk zeg !!! Ik doe dolgraag mee want ik heb een zwangere zus en een zwangere schoonzus ? Zou leuk zijn ok hun hiermee te verrassen ?

 12. Marleen Clerx schreef:

  Ahh wat leuk weer!! Wij maken graag kans? Feline is nu 11 weken en bovenstaande spulletjes hebben we natuurlijk al in huis. Er is een ware babyboom gaande, waarbij ik het één vriendin in het bijzonder gun. Ze is zwanger van de derde en heeft een zware tijd achter de rug. Dit pakket gun ik haar als geen ander!!! Dus ik hoop dat ik haar mag verrassen met deze leuke en handige spullen ???

 13. Jacqueline schreef:

  Graag doe ik mee met deze prijsvraag voor mijn lieve dochter.
  Verleden jaar april ben ik voor de eerste keer oma geworden van mn allerliefste kleinzoon.
  In augustus is mn dochter weer uitgerekend en verwacht ze haar 2e kindje.Ik zou heel graag kans willen maken om deze leuke prijs voor haar te winnen.
  Groetjes van een hele trotse oma

 14. Sharon schreef:

  Wat een leuk pakketje! Ik doe graag mee voor een pas-bevallen vriendin 🙂 Het bericht heb ik geliked op Facebook (en gedeeld voor mijn andere vriendinnen).

 15. Anneliese de Waal schreef:

  Erg mooi pakket, ik doe graag mee voor me zelf, een prachtig pakket voor de kleine.
  Ik ben eind februari 2017 uitgerekend.

  Groetjes Anneliese

 16. Kim Stolk schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn vriendinnetje Jennifer. Ik ben een leuke mand aan het maken voor wanneer de baby komt en dit zou een hele leuke aanvulling zijn 🙂

 17. Adriana de Ruiter schreef:

  Goedemorgen! Zo op de enalaatste dag doe ik gráág nog mee aan deze winactie! Superleuk dit setje én zou waanzinnig goed uitkomen nu met onze pleegbaby! 😀

  Ik ga voorzichtig al een beetje duimen… Fijne zondag!

 18. Jolijn vink schreef:

  Geweldig ? Ik heb jullie leuke pagina meteen geliked, en natuurlijk dit bericht gedeeld wat zou het geweldig zijn om te winnen ik ga enorm duimen ? ik ben nu 3 maanden zwanger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.