Dagboekje 232; Pietendiploma’s en Pakjesmiddag

Afgelopen week stond in het teken van Sinterklaas. Nomi was er ontzettend veel mee bezig, en ze vond het heel erg spannend. Ze haalde 2 keer een Pietendiploma, en vrijdag kwam Sinterklaas bij haar op school. Zaterdag en zondag vierden we Sinterklaas en toen werden Nomi en Lenn heel erg goed verwend!

Maandag; Pietengym

Maandagochtend was Nomi op de peuterspeelzaal en ik was thuis met Lenn. Toen ik op mijn telefoon keek, zag ik deze foto van Nomi. Ze waren op de peuterspeelzaal aan het pietengymmen, en ze kwam het klasje uit met een Pietendiploma. Nomi was natuurlijk helemaal trots. ’s Middags kwam mijn Black Friday pakketje binnen. Wat ik kocht kun je zien in dit shoplogje.

Dinsdag; Met Mateo naar de dierenarts

Dinsdag werd Mateo gecastreerd. Het asiel betaalde de castratie, als we naar de dierenarts zouden gaan waar zij afspraken mee hebben. Dat was een stukje rijden, maar gelukkig vinden Nomi en Lenn het niet erg om in de auto te zitten. ’s Ochtends brachten we Mateo weg, en aan het einde van de middag haalden we hem weer op. En hij leek gelukkig nergens last van te hebben.

Woensdag; Pietendiploma in het zwembad

Nomi gaat op woensdagochtend vaak peuterzwemmen met mijn schoonmoeder, en de afgelopen weken hadden ze geoefend voor hun Pietendiploma. Woensdag mocht ik komen kijken bij het zwemmen. Ik had al een tijdje niet meer met haar gezwommen, dus ik was erg benieuwd of ze vooruit was gegaan. Dat bleek absoluut zo te zijn, Nomi durft nu namelijk veel meer!

Donderdag; Schoolfoto’s!

Een tijdje geleden was er een fotograaf op de peuterspeelzaal om schoolfoto’s te maken, en die waren nu klaar. Ik vind ze ontzettend leuk geworden! Nomi knutselde op de peuterspeelzaal nog even voor het Sinterklaasfeest.

’s Middags ging Nomi spelen bij haar nicht, en aangezien ze heel dichtbij wonen liepen we er naartoe. Lekker hand in hand, zodat Lenn er niet telkens vandoor gaat!

Vrijdag; Sinterklaasfeest op de peuterspeelzaal

Vrijdag was het Sinterklaasfeest op de peuterspeelzaal. Nomi vond het heel spannend, Lenn vond het allemaal wel interessant.

Lenn wilde niks missen en stond telkens tussen de andere kinderen, terwijl Nomi graag heel dicht bij mij wilde blijven. Toen we thuis kwamen zag ik een pakketje van AliExpress in de brievenbus liggen, met deze kussenhoes erin.

Zaterdag; Pakjesmiddag deel 1

pakjesmiddag

Zaterdag vierden we Sinterklaas bij mijn schoonouders. Sinterklaas kwam samen met een aantal Pieten langs om de cadeautjes te brengen, en dat was natuurlijk hartstikke spannend.

Zondag; Pakjesmiddag deel 2

Zondag gingen we naar mijn ouders om daar Sinterklaas te vieren. Ook daar werden Nomi en Lenn (en iedereen trouwens) goed verwend!

We bleven daar eten en Lenn deed telkens zijn neppe glimlach. Iedereen moest erom lachen, dus hij bleef het doen. Ondertussen heeft Nomi zich helemaal vol gegeten!

6 gedachten over “Dagboekje 232; Pietendiploma’s en Pakjesmiddag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.