Dagboekje 284; stickers plakken en speelgoed schoonmaken

Nu ik hoogzwanger ben, zien mijn dagen er vaak een beetje hetzelfde uit. Ik ben bezig met voorbereidingen voor de komst van de baby en verder zijn we eigenlijk vooral thuis.

Maandag; stickers en spruitjes

Nadat ik Nomi naar school en Lenn naar de peuterspeelzaal had gebracht, besloot ik de deursticker op de babykamer te plakken. Want je snapt misschien wel dat ik de kinderen daar even niet bij kon gebruiken. Daarna rommelde ik lekker verder op de babykamer. ’s Avonds aten we spruitjes, waar Nomi gek op is. Lenn niet, hij vond ze ‘vieze bah eten’.

Dinsdag; schoentjes en een stoeltje

Dinsdag kwamen de babyschoentjes binnen die ik bestelde bij AliExpress (klik hier voor de link). ’s Middags gingen we even naar de stad en bij Zeeman zagen we dit stoeltje. Nomi wilde graag een stoeltje op haar kamer en deze van Frozen vond ze natuurlijk heel leuk. En ik was erg blij met de prijs, ik betaalde er maar € 2,10 voor.

Woensdag; mega dikke voeten

Ook woensdag plakte ik stickers op de babykamer, deze keer op de kast. Verder had ik opeens ontzettend dikke voeten, zelfs mijn sneakers passen nu bijna niet meer. Van Bart kreeg ik een voetenmassage en dat hielp wel een beetje!

Donderdag; controle in het ziekenhuis

In mijn zwangerschapsupdate vertelde ik jullie al over de controle in het ziekenhuis. ’s Middags wilden Nomi en Lenn knutselen, dus dat deden we.

Vrijdag; nog meer eenhoorns

Op Nomi’s kamer zie je overal eenhoorns, en vrijdag kwam er nog eentje bij. Nomi wilde namelijk ook graag stickers op haar kast. Dat had ik al verwacht, dus had ik deze stickers een tijdje geleden al besteld (ook weer bij AliExpress, dit is de link). Daarna wilden ze vingerverven. Dat werd natuurlijk lekker veel gesmeer en alles zat eronder, maar ze vinden dat altijd zo leuk…

Zaterdag

Ook zaterdag was ik bezig op de babykamer. Het is nu zo ongeveer klaar en ik ben heel blij met het resultaat. ’s Middags gingen we even naar de kringloop en daarna aten we bij mijn ouders.

Zondag; speelgoed schoonmaken

speelgoed schoonmaken

Zondag sloeg de nesteldrang vrij hard toe en ik besloot al het speelgoed schoon te maken. Een flinke klus, want Nomi en Lenn hebben echt veel te veel speelgoed. Verder lazen we de boekjes die Nomi en Lenn de dag ervoor uitzochten bij de kringloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.