Dagboekje 272; zwemdiploma, Julianatoren en lekker veel naar buiten

Afgelopen week begon ik wat opruimwoede te krijgen. Alle kasten hier in huis zitten vol en daar moest echt eens wat aan gebeuren. Verder genoten we van het mooie weer en we zijn veel buiten geweest. Nomi haalde haar vierde peuterzwemdiploma, Bart ging verder met haar nieuwe kamer en zondag gingen we met zijn viertjes naar de Julianatoren!

Maandag; glitters!

Wat beginnen mijn weken toch heerlijk rustig nu. Nomi en Lenn gaan op maandagochtend allebei naar de peuterspeelzaal en dan heb ik tijd om te bloggen. Ik schrijf dan bijvoorbeeld dit dagboekje en daarna ga ik verder met andere artikelen. Maandag gingen we aan het einde van de middag even naar Karwei om weer wat spulletjes te kopen voor Nomi’s nieuwe kamer. Deze keer moest er glitterverf komen en Nomi koos de glitter mix uit.

Dinsdag; Roodkapje

Dinsdagochtend begon Nomi als Roodkapje. Even later wilde Lenn dat natuurlijk ook en hadden ze even ruzie. Uiteindelijk was Nomi Roodkapje en Lenn de wolf en het was een mooie chaos in huis. ’s Middags gingen we naar boven om Nomi’s kleren en pyjama’s uit te zoeken. De kleding die niet meer past en er nog wel goed uit ziet bewaren we voor mijn buikbaby of voor Lenn. Lenn keek even tussen Nomi’s oude pyjama’s en hij wilde er wel een paar hebben. Een knalroze met een hondje bijvoorbeeld. Echte mannen dragen roze, toch?

Woensdag; eten mijn kinderen puzzelstukjes?

Woensdagochtend ging Nomi voor de laatste keer peuterzwemmen en ze haalde haar laatste diploma! ’s Middags zochten we de puzzels uit (ik krijg een beetje last van nesteldrang volgens mij) en er ontbraken nogal wat stukjes. Ik snap niet waar ze blijven, het lijkt wel alsof Nomi en Lenn ze opeten!

Donderdag; Nomi’s roze kamer!

Donderdagochtend gingen Nomi en Lenn naar de peuterspeelzaal en ’s middags ging Nomi bij haar nicht spelen. Ze wonen lekker dichtbij, dus daar gingen we lopend naartoe. Ondertussen was Bart vrij en hij ging verder met Nomi’s nieuwe kamer. Nomi wil graag een roze glittermuur, dus die werd roze geverfd.

Vrijdag; babykleertjes uitzoeken

Ik ben een tijdje geleden al begonnen met het uitzoeken van de oude kleertjes van Nomi en Lenn. Inmiddels zijn er wat spulletjes bijgekomen en ik besloot alles nu eens op maat te sorteren, zodat ik weet wat ik allemaal heb. ’s Avonds kookte ik iets waar Nomi en Lenn gek op zijn; macaroni met tomatensaus, gehakt en sperziebonen.

Zaterdag; wat is het warm!

Wat was het zaterdag heerlijk warm hè? We besloten lekker veel buiten te zijn. ’s Ochtends brachten we een bezoekje aan de speeltuin, we hebben een stuk gewandeld en we hebben bij mijn ouders lekker buiten gezeten.

Zondag; naar de Julianatoren

Ook zondag was een prachtige dag. Daar maakten we goed gebruik van; we gingen namelijk naar de Julianatoren. Nomi en Lenn vonden het geweldig en morgen kunnen jullie er meer over lezen.

Hebben jullie ook zo genoten van het mooie weer?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.