Dagboekje 296: Elena’s eerste verjaardag, roze haar en proefzwemmen

proefzwemmen

Afgelopen week werd Elena 1 jaar, tekenden Nomi en Lenn op elkaars gezicht om tijgers van elkaar te maken, verfde ik Nomi’s haar roze en ging Nomi proefzwemmen. Meer daarover lees je in dit dagboekje!

Maandag en dinsdag

Maandag en dinsdag waren gewone rustige dagen. School, ballet, in de plassen stampen en helemaal nat worden, zwemles… Zo zagen onze dagen eruit.

Woensdag: Elena is jarig!

Woensdag werd Elena een jaar! We vierden het die dag nog niet, want het leek ons leuker om dat in het weekend te doen. Dus ook woensdag hadden we gewoon een rustig dagje.

Donderdag: ‘Wij zijn tijgers!’

Donderdag was ik heel eventjes boven om de was op te hangen, en toen besloten Nomi en Lenn elkaar te ‘schminken’. En niet met schmink, nee, met stift… En ook nog eens een stift die er niet zo makkelijk af ging! Nomi’s laatste restje stift ging er tijdens zwemles af en dat van Lenn was bijna onmogelijk om eraf te krijgen, zeker de strepen die hij op zijn oogleden had…

Vrijdag: Roze haar!

Nomi had al vaker gevraagd of ze roze haar mocht, en vrijdag besloten we eens een poging te doen. Niet met verf, maar we gingen Nomi’s haar verven met crepepapier. Het resultaat was hartstikke leuk en ik ben erg benieuwd hoe lang het erin blijft zitten! Verder gingen we weer naar de opticien en we kozen een bril uit voor Lenn. Waarschijnlijk kunnen we hem deze week ophalen en ik ben heel benieuwd hoe Lenn het vindt om iedere dag een bril op te doen.

Zaterdag: Elena’s eerste verjaardagsfeestje

Zaterdag vierden we Elena’s eerste verjaardagsfeestje. ’s Ochtends en ’s middags kwamen er mensen langs en Elena genoot heel erg van al die aandacht en de cadeautjes. Het hoogtepunt voor haar was toch wel de taart haha!

Zondag: Proefzwemmen

Zondagmiddag mocht Nomi proefzwemmen. Het duurt nog even totdat ze gaat diplomazwemmen, maar doordat ze in een ander zwembad afzwemt dan waar ze zwemles heeft, gaan kinderen bij dit zwembad 2 a 3 keer proefzwemmen. Deze keer nog met bandjes om, en hopelijk haalt ze in de lente haar A diploma.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.