Dagboekje 283; een traktatie uitproberen en bezig met de babykamer

Afgelopen week was ik ruim 36 weken zwanger en ik was veel bezig met de babykamer. Ik draaide een heleboel wasjes, waardoor dat nu (eindelijk) bijna klaar is. Ook probeerden we een traktatie uit voor als Zusje is geboren en ik dacht even dat mijn teen gebroken was.

Maandag; even een traktatie uitproberen

traktatie geboorte zusje

Als Zusje is geboren, mogen Nomi en Lenn op school en op de peuterspeelzaal trakteren. Vorige week probeerden we alvast iets uit; lange vingers met muisjes. Nomi en Lenn hebben ze gemaakt en dat vonden ze heel erg leuk. Vervolgens keken ze Pluk van de Petteflet. Eindelijk een film die ze allebei leuk vinden!

Dinsdag; baby voorbereidingen

maxi cosi

Dinsdag was ik vooral bezig met baby voorbereidingen. Ik zette de maxi cosi klaar en ik deed weer wat babywasjes, want ik wilde het echt een keer klaar hebben.

Woensdag; enveloppen schrijven

enveloppen geboortekaartjes

Woensdag kwamen de enveloppen voor de geboortekaartjes binnen en ik begon alvast met schrijven. Ook bestelde ik een paar voedingsnachthemden en een badjas, voor in de kraamweek.

Donderdag

Donderdag ging Lenn naar de peuterspeelzaal en Nomi naar school. Toen ze allebei weer thuis waren, zaten we lekker op de bank. Nomi was moe van school en Lenn had ook wel zin om te knuffelen. Vervolgens ging ik weer door met de was. Ik kreeg de vraag hoe het ging met de babykamer, maar die zag er op dat moment echt nog niet uit…

Vrijdag; wijn!

wijn zonder alcohol

Ook vrijdag was ik druk met de babykamer. Lenn wilde helpen, maar dat was niet zo’n succes. Telkens lag de was op de grond en ik besloot maar verder te gaan toen hij in bed lag. ’s Avonds had ik zin in wijn, en ik had nog een fles alcoholvrije Hugo in de kast staan. Echt een aanrader!

Zaterdag; zere teen!

teen gestoten

Zaterdag zette ik deze tipi neer in de babykamer en vooral Lenn vond dat heel erg leuk. Vervolgens stootte ik mijn teen nogal hard en het deed heel veel pijn om schoenen aan te hebben. Dus liep ik op Barts super charmante slippers… Ik dacht even dat hij gebroken was, maar uiteindelijk bleek het wel mee te vallen.

zeemeermin grimms

Zondag hadden we een lekker rustig dagje. Ik rommelde een beetje in huis en we speelden met de kinderen. Nomi wilde een zeemeermin worden en daarvoor gebruikten we de regenboog van Grimms.

Een gedachte over “Dagboekje 283; een traktatie uitproberen en bezig met de babykamer

  1. Kirsten schreef:

    Wat een leuke week weer! Voor de geboorte van onze zoon bestelde we geboortekoekjes, lekker makkelijk. Hoeven we geen beschuit met muisjes te smeren. Zo’n traktatie voor de kinderen ziet er wel leuk uit. Succes met de laatste loodjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.