DAGBOEKJE #114; LAATSTE WERKWEEK, HITTEGOLF EN ZWEMMEN

laatste werkweek
Vorige week was mijn laatste werkweek. Ik werkte op maandag en woensdag en sinds donderdag ben ik dus ‘vrij’. Het voelt best gek hoor, maar ook wel heel fijn. En vanaf donderdag kon ik dus genieten van de hittegolf, haha.

Dinsdag was het al best warm, maar het was heerlijk om buiten te zijn. Ik had Nomi’s campingbedje buiten gezet en ze lag lekker te spelen. Woensdag ging ik voor de laatste keer werken.

 

Ik maakte nog een paar foto’s en ik had best een leuke laatste werkdag. Woensdag kolfde ik ook voor de laatste keer op mijn werk en dat is iets wat ik niet ga missen. Ik vond het niet heel erg om te doen hoor, maar leuk is anders.

 

Deze mooie bos bloemen kreeg ik toen ik wegging. Donderdag ging ik voor het eerst met Nomi buiten zwemmen, op de camping van mijn ouders. Ik was bang dat ze het snel koud zou krijgen, maar dat was helemaal niet zo.

 

Zoals gewoonlijk vergat ik de kalender te verzetten, dus dat deed ik een paar dagen later. En ik maakte een foto van deze bloemen. Soms doe ik dus ook erg oninteressante dingen 😉

 

Zaterdag had ik het heet. Ik heb een paar keer gezwommen en Nomi vond het ook erg leuk. Op zich heeft ze niet zo heel veel last van de hitte, maar zaterdagavond besloot ze niet te gaan slapen. Eerst heeft ze heel lang in bed liggen kletsen en daarna begon ze te huilen. Uiteindelijk viel ze om half 1 in slaap. Maar het was wel een gezellige avond haha.

 

Gisteren snapte ik het weer niet helemaal. De zon scheen, volgens buienradar zou het droog blijven en ik rolde het zonnescherm uit. En nog geen minuut later begon het heel hard te regenen. Gistermiddag gingen we even naar Ikea en ik maakte een outfitfoto, omdat iemand daar op Instagram naar vroeg.
Hebben jullie de hittegolf overleefd?
Gerelateerde artikelen:

8 gedachten over “DAGBOEKJE #114; LAATSTE WERKWEEK, HITTEGOLF EN ZWEMMEN

  1. Manon Boerakker schreef:

    Leuke diary weer, ik vind die foto waar Nomi zit zo schattig. Oh en wie snapt het weer wel? het zou super slecht weer worden bij onze kant, maar er was helemaal niks en op het nieuws zeg ik delen waar het onderhand stormde

  2. Nesrin schreef:

    Nomi kijkt zo leuk, vrolijk popje. Leuk dat jullie gingen zwemmen. Herkenbaar trouwens dat je denkt dat ze snel afkoelt. Ik heb dit nog met mijn peuterzoon van 3 😉

  3. Wendy schreef:

    Ja, ik heb de hittegolf overleefd en stiekem mis ik hem zelfs alweer een beetje. Het is hier nu maar grauw en grijs en het regent ook af en toe. 🙁 Leuk overzicht. En fijn dat Nomi eigenlijk weinig last had van de warmte.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.