KINDERKLEDING TAG

Ik schrijf regelmatig artikeltjes over Nomi’s outfits, dus deze tag lijkt me perfect voor mijn blog. Al sinds ik wist dat ik zwanger was, kocht ik regelmatig kleding voor Nomi en als ik in de stad ben, kan ik het niet laten om even te kijken in kinderkledingwinkels. Je zult dus wel snappen dat ik het erg leuk vind om een tag over kinderkleding in te vullen.

Wat is je favoriete kinderkledingwinkel?
Ik kom eigenlijk in best veel verschillende winkels, maar mijn favoriete winkels zijn Hema, Tuunte, Zeeman, Primark en H&M.

Wat is je favoriete kinderaccessoire?
Toen Nomi net geboren was, vond ik mutsjes zo schattig staan! Inmiddels draagt ze alleen nog een mutsje als we naar buiten gaan, maar dan vind ik het nog wel heel schattig. Een haarbandje vind ik ook leuk, maar die zit na een paar minuten al niet meer goed, zeker nu ze alles vastpakt..

Koop je weleens tweedehands kinderkleding?
Zo nu en dan wel. Ik heb een paar kledingstukken voor Nomi gekocht op een rommelmarkt en we hebben heel veel leuke kleding van mijn schoonzus gekregen. Allemaal dingen die ons nichtje aan heeft gehad, dus Nomi heeft al best veel kleding in grotere maten.

Geef je veel geld uit aan een kledingstuk?
Nee, dat vind ik echt zonde. Ik wil dat kleding vies mag worden en dat het geen ramp is als er een keer iets stuk gaat, dus ik ga geen dure items kopen. Ik koop regelmatig afgeprijsde dingen, laatst kocht ik drie hele leuke shirtjes voor (in totaal) € 6,90! Dat maakt shoppen nog leuker 🙂

Wat is je favoriete kinderkledingstijl?
Ik denk niet dat ik echt een bepaalde stijl heb qua kinderkleding. Ik combineer gewoon dingen die ik leuk vind, soms zijn dat hele girly items, maar ik ga ook wel eens voor wat stoerder. Wel ga ik altijd voor dingen die lekker zitten, ik koop geen strakke dingen waar Nomi zich nauwelijks in kan bewegen.

Match jij de kleding van je kind wel eens met je eigen kleding?
Laatst had ik een zwart-wit gestreept shirtje aan, en Nomi droeg een zwart-wit gestreepte legging. Daar kwam ik later pas achter, maar het stond wel grappig. Oh, en laatst hadden Bart, Nomi en ik wel alle drie een donkerblauwe spijkerbroek aan. Of nou ja, die van Nomi was een spijkerlegging, maar het matchte wel. Ik deed toen zelf een spijkerbroek aan, en toen bedacht ik me dat Nomi ook een broekje in die kleur had. Het was dus niet ‘matchen om het matchen’, maar ik vond het stiekem best leuk.

Heeft je kindje wel eens een pyjamadagje?
Ja soms wel, maar meestal kleed ik haar ’s ochtends gewoon aan. Laatst, toen ze niet zo lekker was door de prikjes, had ze wel een pyjamadag.

Heeft je kindje meer kleding dan jij?
Als je alles bij elkaar optelt wel. Ze heeft kleding van maat 50 tot maat 92, heel veel dus.

Welke kleuren passen het beste bij je kindje?
Roze staat Nomi heel leuk, dat staat zo lekker girly. Maar ik hou ook erg van blauw en dat vind ik haar ook heel leuk staan. Ach, eigenlijk staat alles wel leuk.

Vind jij kinderkleding ook zo leuk? En heeft jouw kindje meer kleding dan jij?

Gerelateerde artikelen:
– Nomi’s outfits #4

7 gedachten over “KINDERKLEDING TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.