DAGBOEKJE #79

Afgelopen week was alweer een rustige week. Als ik teveel doe, merk ik dat aan het einde van de dag behoorlijk, dus ik probeer alles in etappes te doen. Gisteren ben ik samen met Bart even de stad in geweest en daarna had ik het gevoel dat ik een hele dag had gelopen, dus lag ik lekker een tijdje op de bank. 

Dinsdag ging ik even naar mijn ouders, want hun kitten, Siem, was net gecastreerd. Heel zielig natuurlijk, maar inmiddels gaat het weer goed met hem. ’s Avonds zette Bart de oven aan om hem voor te verwarmen, en ik was vergeten dat er nog brood in lag (zwangerschapsdementie?), dus dat verbrandde nogal. Het hele huis stonk naar verbrand brood, oeps! 
Een ander zwangerschapskwaaltje is, dat ik nauwelijks slaap. ’s Avonds kom ik moeilijk in slaap, terwijl ik normaal echt binnen een paar minuten in slaap ben gevallen. ’s Nachts wordt ik vaak wakker en dan kan ik ook nauwelijks in slaap komen. Daarnaast krijg ik dan ook nog eens honger, dus ga ik maar uit bed. Maar dat is natuurlijk niet echt de bedoeling, om half 6 ’s ochtends.
Ik vind de herfst echt leuk! Mooie gekleurde blaadjes, lekker knus onder een dekentje op de bank met kaarsjes aan, heerlijk. Guusje vindt het volgens mij ook wel fijn, ze komt weer steeds meer bij ons liggen en ook overdag ligt ze vaak gezellig naast mij. 
Ik ben er nog steeds niet uit welke babykleertjes ik mee wil nemen naar het ziekenhuis. Dit setje is een optie, maar ik heb nog veel meer opties. Ook twijfel ik nog steeds welk setje haar ‘geboortepakje’ wordt. Bart vindt het allemaal niet zo belangrijk, maar dat pakje heeft ze wel aan op de eerste foto’s enzo, en ik blijf maar twijfelen.. 
Laatst had ik een zak chocoladepepernoten gehaald en die was binnen no-time op, dus eigenlijk wilde ik ze niet meer halen. Maar Bart vond ze ook heel lekker, dus hebben we ze toch maar meegenomen.. En ze zijn echt te lekker!
Wil je meer foto’s zien? Volg me dan via Instagram 🙂

26 gedachten over “DAGBOEKJE #79

 1. Manon schreef:

  Leuke diary 🙂 die broodactie kan iedereen overkomen, tenminste, mij wel! Ik snap dat je het echt moeilijk vindt om heet eerste pakje te kiezen! lijkt me echt een drama. Ik denk dat zogauw je iets hebt uitgekozen je in de winkel weer iets leuks tegenkomt.

 2. Roxanne schreef:

  Leuke foto's 🙂 Het lijkt me idd vervelend om niet in slaap te kunnen vallen. Ik vind het al vervelend als ik moet opstaan om naar de wc te gaan haha! Die kaarsjes zien er lekker knus uit! Liefs, Roxanne

 3. Diana schreef:

  Ah, zo vervelend die slapeloze nachten. Ik had het op het einde ook heel eeg. Midden in de nacht, klaarwakker, dus ging ik maar beneden een serie kijken haha. Ik hoop voor je dat je toch nog wat rust kunt nemen de laatste weken! En geniet nog maar lekker van die chocoladepepernoten!

 4. Inge en Steffen schreef:

  oh, ik heb nog niet eens nagedacht over het eerste pakje, hmmm, ik denk dat ik dan voor iets wits ga gaan…
  Hopelijk slaap je binnenkort wat beter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.