PROJECT POSITIEF TAG

De blog van Dagmar straalt positiviteit uit, en daarom was ik ook niet verbaasd toen ik zag dat ze een tag had gemaakt. Het is de bedoeling om anderen te besmetten met haar positiviteit, en dat is wat mij betreft zeker gelukt! Het zijn allemaal hele vrolijke vragen, en natuurlijk kon ik het niet laten om de tag ook in te vullen. 

Wat is je favoriete quote en waarom?
Dat is wel meteen een moeilijke vraag.. Een tijdje geleden maakte ik regelmatig artikelen met mooie quotes, maar dat heb ik al een hele tijd niet meer gedaan. Waarom niet? Geen idee eigenlijk, misschien moet ik er weer eens mee beginnen. De quote hierboven vond ik ook heel mooi, toen ik hem las, vond ik hem meteen erg geschikt voor dit artikel. 
Welke droom zou jij in je leven willen realiseren? Yes you can!
Trouwen en een kindje krijgen waren echt dromen van mij. In mei zijn Bart en ik getrouwd en over drie weekjes verwachtten we ons eerste kindje, dus die dromen zijn bijna uitgekomen. Verder kan ik op dit moment even niks bedenken, eigenlijk. 
Wat betekent geluk voor jou? 
Liefde, gezelligheid, en dat soort dingen. 
Wie kan jou ontzettend opvrolijken?

Bart! Hij kent mij echt heel goed en ik word echt vrolijk van hem. Naast dat hij mijn man is, is hij eigenlijk ook mijn beste vriend. We doen veel leuke dingen samen en soms hebben we gewoon lol om niks.

Voor wat mogen we je ’s nachts wakker maken?
Chocoladepepernoten! Maar ook voor bijvoorbeeld een goede film ofzo. Hier kom ik over een paar weken, als de baby er is, vast op terug trouwens haha. 
Waardoor kreeg je voor het laatst een lachbui?
Vanochtend, toen Guusje zich probeerde te verstoppen onder een dekentje. Geen idee waarom, maar dat doet ze soms. Soms ben ik haar daardoor ook echt kwijt trouwens, maar nu zag ik haar liggen en ik vond het echt heel grappig. 
Op welke prestatie ben je ontzettend trots?
Oeh, dat is wel moeilijk eigenlijk. Ik heb niet echt dingen gedaan die heel bijzonder zijn, volgens mij. Op zich ben ik best trots op mijn blog, maar er zijn inmiddels zoveel blogs, dat het niet echt bijzonder meer is. 
Welke boodschap zou je graag aan anderen willen meegeven?
De quote bovenaan, over dat je in jezelf moet blijven geloven. Sommige mensen twijfelen veel te veel aan zichzelf en dat is echt zonde. 
Dat was hem! En natuurlijk mogen jullie deze tag overnemen 🙂

18 gedachten over “PROJECT POSITIEF TAG

  1. Diana schreef:

    Mooie quote. Soms is het moeilijk om in jezelf te geloven, maar juist door in jezelf te geloven en je doelen na te streven, kun je zoveel meer bereiken dan dat je je ooit had voorgesteld.

  2. saarenzo schreef:

    Leuke tag! Tot een paar minuten geleden kende ik hem nog niet en nu lees ik hem toevallig op twee blogs achter elkaar. Hmmm chocoladepepernoten.. daar heb ik nu ook wel zin in!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.