DAGBOEKJE #81

Vandaag ben ik 39 weken zwanger en afgelopen week kreeg ik behoorlijk de behoefte om alles echt klaar te maken voor de komst van de baby. Ik rommelde een beetje in huis en ik begon aan mijn lichaam wel echt te merken dat het einde van de zwangerschap dichterbij kwam. Als ik teveel deed, kreeg ik meteen harde buiken en menstruatie-achtige krampjes. Het hoort erbij en het is natuurlijk voor een goed doel, dus ik vond het niet zo erg. Dan ging ik gewoon even lekker samen met Guusje op de bank liggen.

In de supermarkt zag ik muisjes staan en ik besloot ze vast mee te nemen. Is wel zo leuk om meteen in huis te hebben, toch? Ook bracht ik best veel tijd door op de babykamer en soms kon ik het niet laten om leuke setjes te maken. 

Eigenlijk vind ik de herfst best knus. Aan het einde van de middag kunnen de kaarsjes alweer aan en ’s avonds lig ik lekker op de bank, onder een dekentje. Guusje is de laatste dagen trouwens echt continu bij me in de buurt, het is net alsof ze iets aanvoelt. 

Dit lieve setje kreeg ik van mensen die een caravan hebben op de camping van mijn ouders. En nu de baby er nog niet is, besloot ik even een kopje thee te drinken bij mijn moeder, en daar maakte ik een foto van Djem. 

Ik zag op Instagram telkens foto’s van mooie luchten voorbij komen, maar zelf miste ik ze telkens. Tot dinsdagmiddag, toen had de lucht opeens allemaal kleurtjes en natuurlijk maakte ik een foto. Daarna was het ook meteen donker en deden we kaarsjes aan 🙂
Wil je meer foto’s zien? Volg me dan via Instagram

26 gedachten over “DAGBOEKJE #81

  1. Wendy schreef:

    Ik heb de mooie luchten de afgelopen tijd ook een beetje gemist, hahaha. Maar krijg ze toch prima mee door apps als Intagram. 😉 En gezellig hè, met al die kaarsjes aan?

  2. Anneleen schreef:

    Wat wordt het spannend nu… En wat een mooie luchtfoto! De lucht is echt heel mooi de laatste tijd, kan ik echt van genieten! Ik zocht net je instagram op om je te volgen, ik dacht: ik wil de geboorte van je kindje niet missen… En wat zie ik net, Nomi is geboren! Ik wens jullie een heel dikke proficiat met jullie prachtige dochter! Geniet er van! X

  3. Miss Mags schreef:

    Ieder keer als ik naar je blog ga denk ik ohhh misschien is ze al bevallen hahaha. Ook ik breng veel tijd door op de babykamer, maar nu omdat ik nog wat dingen wil verven. Maar als het af is zal ik er denk ik ook vaak zijn haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.