NESTELDRANG 2.0

Tot nu toe vond ik mijn nesteldrang eigenlijk wel meevallen. Ik heb afgelopen week wel een lijstje gemaakt met dingen die ik nog wil doen in huis, maar het is absoluut niet zo dat ik iedere dag het hele huis loop te poetsen. Je weet nooit precies wanneer de baby komt en dat maakt het wel lastig, want je wilt je huis natuurlijk wel een beetje netjes hebben. Bart en ik hadden afgesproken dat we dit weekend het huis op zouden ruimen en het echt eens goed schoon te maken. Maar toen kwam opeens een hele andere nesteldrang opzetten, ik was geneigd om het hele huis opnieuw in te richten. En ook bij Bart sloeg de nesteldrang opeens echt toe.

Gisteravond bedacht ik dat ik meer plantjes in huis wilde. Guusje had een plant helemaal gesloopt, die zag er niet meer uit, dus die moest sowieso worden vervangen. Heel onnadenkend kocht ik een aloë vera plantje, maar Guusje heeft hem al bijna op (oké, dat is overdreven, maar ze wil er wel telkens aan kauwen). Geen succes dus. Die staat nu in de keuken, want daar komt ze niet zo vaak, maar daar staat hij ook wel gezellig. Dit plantje vind ze gelukkig wat minder interessant.
Daarnaast moest het huis wat gezelliger worden en ik wilde dingen eens anders neerzetten. Best lastig eigenlijk, en ik vond dat we meer woonaccessoires moesten hebben. Vanochtend ging ik even naar Action en daar kocht ik wat leuke dingen, maar ik ben nog niet helemaal tevreden. Misschien moet ik Bart eens lief aankijken en wil hij vanmiddag wel even samen naar Xenos.
We hadden al folie op het raam in de kamer, want die is heel groot en daar kijk je dus heel erg naar binnen. Gisteren vond Bart het folie opeens niet mooi, dus er moest ander folie op. Had hij ook wel gelijk in, want het was niet mooi egaal, maar op zich vond ik het wel prima. Toen bedacht hij dat hij het ook wel op de achterdeur en op de ramen in de schuur kon plakken. Ik blij, want er hingen nog steeds van die lelijke visnet gordijntjes voor de ramen in de schuur en die zijn nu eindelijk weg.
Ondertussen ben ik wel heel wat harde buiken verder en besloot ik dat ik toch even moest gaan zitten. Een goed excuus om even te bloggen, dus!

14 gedachten over “NESTELDRANG 2.0

 1. Manon schreef:

  Haha, echt zo herkenbaar :') Ik "wil" ook veranderingen in huis, heel gek. Alles moet netjes, die klusjes die al letterlijk maanden liggen moeten gebeuren. De was moet bijgehouden worden, al dat soort ongein haha. Xenos heeft echt ontzettend leuke dingen dus ik zou zeggen: snel gaan 😉

 2. nicolish schreef:

  Heel leuk dat je dit deelt! Ik heb eigenlijk altijd drang om alles op te ruimen en opnieuw in te richten en ik ben niet eens zwanger haha. Nou ja, je houd er in ieder geval een mooi huis aan over.

 3. Joyce schreef:

  Haha ja heel erg herkenbaar!
  Ons huis zou alleen verbouwd worden 4 weken voor de uitgerekende datum. Want betekende dat alles wat ik in huis wilde doen, toch weer een puinhoop zou worden.

  Uiteindelijk gooide de woningbouw ons in een chalet / caravan op een camping. En daar had ik de behoefte om te poetsen gelukkig helemaal niet. Mocht ik ook niet meer. Mocht alleen nog op bed liggen en naar de wc. Maar daar was ook wel alles mee gezegd.

  Het ziet er wel heel gezellig uit! 😀

 4. Karlien Vermeersch schreef:

  oh heel fijn ! Ik kan niet wachten tot ik mijn eigen huisje heb om helemaal aan te kleden. Als ik in de Action of Ikea kom en ik zie allemaal van die leuke spulletjes moet ik mezelf echt tegenhouden niet alles mee te nemen

  liefs
  Karlien

 5. Eveline schreef:

  Heel leuk gedaan! Wij wonen nu bijna een jaartje in ons appartement en ik zie nog altijd dingen rondom mij dat ik net wat anders wil zien, iets waar men altijd aan kan blijven werken 🙂

 6. Simone schreef:

  Leuk om te lezen! Je kunt nu echt uitkijken naar de kleine. Ben je al wat ongeduldig aan het worden wat betreft de geboorte en dat je haar kunt knuffelen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.