DAGBOEKJE #85

Het is maandag, dus is het weer tijd voor een dagboekje. Afgelopen week was eigenlijk een rustige week (voor zover dat kan, met een baby). Qua bezoek was het rustig, en een van de weinige mensen die langs zouden komen, moest ik afzeggen omdat ik ziek was. Ik had een borstontsteking en daardoor had ik koorts, dus ik heb vooral in bed gelegen.

Nomi ontwikkelt zich ontzettend snel. Ze beweegt heel veel, pakt alles vast en ze heeft zichzelf al een paar keer omgerold (van haar buik naar haar rug). Toen ik in de kamer zat, zag ik dat het regende terwijl de zon scheen. Ik ging snel op zoek naar een regenboog en ik zag er twee. 
Donderdag kreeg ik opeens pijn in mijn borst, en ik voelde een harde plek. Het was net alsof er een blauwe plek in mijn borst zat. Als ik mijn armen bewoog, deed het pijn en op mijn zij of op mijn rug liggen, was ook niet prettig. ’s Nachts kreeg ik koorts en voelde ik me echt niet goed. De volgende dag werd het langzaam steeds beter, en Nomi en ik hielden een lekker chill-dagje, waarin we samen in bed en op de bank lagen. En natuurlijk keek ik de kerstaflevering van Pretty Little Liars.
Afgelopen week kreeg ik twee hele leuke pakketjes binnen. Het servies van Nijntje won ik op Gomommygo.nl en het winter overlevingspakket won ik op Livingalie-nl.blogspot.nl. Normaal win ik eigenlijk bijna nooit iets, dus ik was hier echt heel blij mee!
Zaterdagavond gingen we naar mijn ouders. Nomi vermaakte zich prima en ze heeft zelfs een hele tijd bij mijn moeder liggen slapen (terwijl ze normaal ’s avonds heel weinig slaapt). Siem ging bij Djem in de mand liggen, en dat moest natuurlijk op de foto. 
Guusje moet nog steeds een beetje wennen aan Nomi, maar zondagochtend kwam ze opeens bij Bart liggen toen Nomi daar ook lag. Het ging prima, Guusje deed net alsof Nomi er niet was. ’s Middags gingen we even naar de kerstmarkt in het dorp waar mijn ouders wonen. Afgelopen week had ik door het slechte weer heel weinig met Nomi gewandeld, dus dit was een mooie gelegenheid daarvoor. 
Gerelateerde artikelen:

– Dagboekje #83
– Dagboekje #82
– Dagboekje #81

13 gedachten over “DAGBOEKJE #85

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.