Dagboekje 238; storm, Ikea en Nomi’s grote bed

storm

Jullie hebben vast niet gemist dat het vorige week flink gestormd heeft. Gelukkig viel de schade bij ons mee, maar het was wel even spannend. Verder zijn we vorige week naar Ikea geweest, Nomi sliep voor het eerst in haar grote bed en we hebben een stukje gewandeld.

Maandag; vegan pizza!

vegan pizza

Maandagochtend was Nomi op de peuterspeelzaal en ik zag deze foto op de app. Terwijl zij op de peuterspeelzaal was deed ik boodschappen met Lenn, en daarom konden we ’s middags lekker thuisblijven. Vooral Nomi vindt het na het weekend altijd wel fijn om even lekker thuis te zijn. ’s Avonds aten we een vegan pizza van de Lidl, die erg lekker was!

Dinsdag; drukke kindje

broer en zus

Dinsdag waren Nomi en Lenn ontzettend druk en niet echt te genieten. Ze hadden continu ruzie met elkaar en niks was goed. Daarom besloot ik maar een stuk met ze te gaan wandelen. En buiten waren ze een stuk gezelliger dan binnen.

Woensdag; mijn Lenn-dag

sneeuw

Woensdagochtend lag er een beetje sneeuw en dat vond Nomi helemaal niet leuk. Volgens haar kan ze dan niet buiten lopen. Even later werd ze opgehaald door mijn schoonmoeder om te gaan zwemmen. Daarna bleef ze daar, en daardoor heb ik op woensdag altijd wat één op één tijd met Lenn.

Donderdag; storm!

kiekeboe

Toen ik Nomi donderdagochtend naar de peuterspeelzaal bracht, leek het nog wel mee te vallen met de storm. Maar halverwege de ochtend, toen Lenn vrolijk in de kinderstoel kiekeboe aan het spelen was, vlogen de stoelen door de tuin…

stormschade

Ik was blij toen ik Nomi weer op kon halen van de peuterspeelzaal. Op de terugweg lag er opeens een boom op de weg. Een kwartiertje daarvoor reed ik daar nog langs, en toen stond hij nog. Best een eng idee dat die boom ook om had kunnen vallen toen ik daar reed…

Vrijdag; foto’s maken en naar ikea

canon m10

Vrijdag wilde Nomi graag foto’s maken, dus dat leerde ik haar. Het zag er zo schattig uit, dus dat wilde ik even op de foto zetten. En zo maakten we een foto van elkaar!

ikea

’s Middags gingen we naar Ikea om een klein stoeltje te halen. We hebben er eentje, maar daar hebben Nomi en Lenn telkens ruzie om. We kochten een heel schattig rood stoeltje. Toen we thuis waren was het al bijna tijd om te gaan koken, en dat vinden Nomi en Lenn altijd erg interessant.

Zaterdag; een groot bed!

groot bed

Zaterdagochtend heeft Bart samen met Nomi haar grote bed in elkaar gezet. ’s Middags kwam ons nichtje spelen en dat was erg gezellig.

rapley soep

Daarna gingen we naar mijn ouders, waar we erwtensoep aten. Lenn wilde dat graag zelf doen en hij smeerde natuurlijk alles onder. Maar hij vond het wel erg lekker! ’s Avonds sliep Nomi voor het eerst in haar grote bed en dat ging hartstikke goed!

Zondag; wandelen

wandelen

Zondag was het best lekker weer en we besloten even te gaan wandelen. We reden naar het bos, en daar maakten we een wandelingetje. Nomi en Lenn hielden het allebei hartstikke goed vol, die korte beentjes hebben flink wat stappen gezet!

5 gedachten over “Dagboekje 238; storm, Ikea en Nomi’s grote bed

  1. Sylvia -alovelyadventure schreef:

    Oh wat worden ze snel groot hè! Mijn dochtertje ligt ook al in een tijdje in een eenpersoonsbed. Frisse lucht doet altijd wonderen als kindjes even niet te genieten zijn. Hopelijk viel de stormschade bij jullie mee. Heerlijke week gewenst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.