Sweet 28, en een terugblik op het afgelopen jaar

28

Vandaag ben ik jarig en ik ben alweer 28 geworden. Nou heb ik vrij weinig met mijn verjaardag, maar ik vind het wel een leuk moment om even terug te blikken op het afgelopen jaar.

Januari

Januari was de maand waarin Nomi voor het eerst naar de peuterspeelzaal ging. Hartstikke spannend, maar wat deed ze het goed! Volgens de leidsters leek het alsof ze er al maanden was en ik was natuurlijk hartstikke trots. Lenn begon in januari aan zijn Rapley avontuur. Ook erg spannend, maar ook hij deed het heel erg goed. Bart en ik gingen voor het eerst in tijden samen op date, en we kwamen erachter dat we daar niet zo goed meer in waren. En ook niet onbelangrijk, ik begon met mijn nieuwe blog!

daten

Februari

In februari is het tijd voor mijn blogverjaardag, en deze keer bestond MadebyMalou.nl alweer 5 jaar. Lenn mocht weer naar het consultatiebureau en ik was niet zo te spreken over deze afspraak. Nomi vierde voor het eerst carnaval op de peuterspeelzaal en ze ging als heksje. En wat was ze schattig!

carnaval

Maart

In maart kochten we onze stacaravan. Helaas konden we er pas in juni gebruik van maken, maar de voorpret kon alvast beginnen. In deze maand was Nomi voor het eerst écht ziek. Waarschijnlijk had ze buikgriep. Ze hield niks binnen, ze sliep bijna de hele dag en ze was absoluut niet zichzelf. Gelukkig was ze na een week weer helemaal beter, maar wat was het vreselijk om haar zo ziek te zien.

April

In april werd ik een beetje moedeloos van Lenns koemelkintollerantie. Ik werd van het kastje naar de muur gestuurd (of nou ja, van het consultatiebureau naar de huisarts, toen weer naar de dietiste, en we kwamen echt niet verder). Uiteindelijk haalde ik dieetvoeding, en al snel ging het veel beter.

9 maanden

Mei

In mei bleven we voor het eerst op de camping slapen, en dat ging hartstikke goed. Nomi en Lenn vonden het ook erg leuk. Ik deed een poging tot hardlopen, maar dat bleek toch niet echt mijn ding te zijn. Nomi kreeg in mei oorbelletjes, waar ze al een half jaar om vroeg.

oorbellen

Juni

In juni was ik de druk van social media een beetje zat. Druk die ik mezelf oplegde, maar ik had er even geen zin in. Daarom ging ik een paar dagen ‘terug naar de jaren ’50‘ en dat beviel me erg goed! In juni was er een hittegolf en we gingen regelmatig lekker zwemmen!

Juli

Juli stond in het teken van Lenns eerste verjaardag. 22 juli werd hij één, en we vierden het op de camping. Daarna had Bart 2 weken vakantie en we bleven lekker op de camping. Helaas is Barts oma een paar dagen daarna overleden.

lenn 1

Augustus

In augustus bleven we nog lekker op de camping. Ook toen Bart weer moest werken was ik er met Nomi en Lenn, en Bart kwam na zijn werk naar de camping. We sloten augustus af met gezinsuitbreiding, kitten Pablo kwam bij ons wonen!

nog een kitten

September

En het bleef niet bij één kitten. Twee dagen later haalden we Mateo op, en wat hadden ze het meteen al leuk met elkaar! Tijdens de Open Monumentendag bezochten we onder andere een watertoren, wat zoveel indruk maakte op Nomi dat ze het er nog steeds regelmatig over heeft. Lenn kreeg inentingen op het consultatiebureau, en vervolgens was Nomi opeens bang voor bloed… Ook begonnen we in september veganistischer te eten.

bang voor bloed

Oktober

In oktober was ik een beetje grieperig, en ik werd er weer aan herinnerd dat je als moeder eigenlijk gewoon niet ziek kunt zijn. Toen ik weer beter was begonnen we met Nomi met zindelijkheidstraining, wat meteen erg goed ging!

November

In november werd ik door een pr-bureau uitgenodigd om hun lente- en zomercollecties van 2018 te bekijken, wat ik heel erg leuk vond. Ik liet mijn tweede tatoeage zetten en ik schreef mijn blogs in bij de Kamer van Koophandel. En het hoogtepunt was natuurlijk Nomi’s derde verjaardag!

3 jaar

December

En toen was het opeens alweer december. We vierden Sinterklaas, en Nomi vond het allemaal ontzettend spannend. En daarom was ik eigenlijk wel blij toen Sinterklaas weer weg was. Vorige week hebben we een heerlijke kerst gehad en nu is december, en 2017, alweer bijna voorbij!

kerst

Hoe was jouw jaar?

5 gedachten over “Sweet 28, en een terugblik op het afgelopen jaar

  1. allaboutbertina schreef:

    Gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een heerlijke terug blik en wat heb je een hoop mooie foto’s gebruikt voor dit artikel. Ik wil je een hele fijne verjaardag wensen en alvast een goede jaarwisseling.

  2. Myrthe schreef:

    Gefeliciteerd met je verjaardag!
    Zo te zien heb je veel mooie momenten gehad met je gezinnetje afgelopen jaar :).
    Alvast een mooi 2018 toegewenst 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.