THE CHRISTMAS TAG

Ik heb echt zin in kerst en toen ik deze tag tegenkwam, kon ik het niet laten om hem in te vullen. Ik beantwoord vragen over bijvoorbeeld kerstliedjes, kerstfilms en de kerstboom. Overnemen mag natuurlijk altijd!
Echte kerstboom of een neppe?
Een hele kleine neppe. Op zolder staat een grote neppe, maar die past even niet in huis. De box staat op de plek waar de kerstboom normaal staat, dus dit jaar hebben we een heel kleintje.

Favoriete kerstliedje?
All I want for Christmas is youuuuu! Stiekem heb ik toch wel een zwak voor dat lied, het hoort echt bij kerst. Last Christmas vind ik trouwens ook erg leuk, net als Do They Know It’s Christmas.

Favoriete kerstfilm?
The Holiday, absoluut! Ik heb hem al een aantal keren gezien, maar hij blijft echt zo leuk. Ik ben sowieso echt fan van films met Cameron Diaz trouwens. Als je deze film nog niet hebt gezien, is het echt en aanrader.

Uit eten of zelf koken?
Hm, moeilijk. Uit eten gaan is natuurlijk leuk, maar thuis is het eigenlijk net zo gezellig. Ik denk toch dat ik kies voor zelf koken, dat hoort wel een beetje bij Kerst, vind ik.

Waar breng jij Kerst meestal door?
Bij familie. Dit jaar gaan we op kerstavond naar mijn tante, daar eten we traditioneel pannenkoeken. Dat is een traditie die echt al zo’n 100 jaar bestaat, dus die zetten we gezellig voort. Eerste kerstdag gaan we naar Barts ouders en tweede kerstdag gaan we gourmetten (dat begint ook een traditie te worden) bij mijn ouders.

Wat is je favoriete kerst eten of snoep?
Ehm.. Geen idee eigenlijk. Kerstkransjes? Ik hou echt van chocola, dus ik denk dat dat mijn favoriet is.

Favoriete cadeautje om te krijgen?
Ik heb echt geen flauw idee. Thuis deden we niet aan cadeautjes met kerst, omdat we Sinterklaas vierden. Ik heb dus ook niet echt een favoriete cadeau.

Witte Kerst, ja of nee?
Jaa, zeker! Hoewel we volgens mij al jaren geen witte Kerst hebben gehad, hoort het er toch een beetje bij. Maar ik vrees dat er dit jaar weer geen sneeuw gaat vallen met kerst..

Kleuren in de kerstboom?
Rood en zilver.

Jurkjes of winterse truien?
Jurkjes vind ik echt heel leuk voor de feestdagen, en ik zal dit jaar ook zeker een jurkje dragen. Hoewel foute kersttruien ook erg leuk zijn natuurlijk, haha.

Vroeg opstaan of lang uitslapen met Kerst?
Lang uitslapen zit er nu niet echt in, maar daar ben ik sowieso niet zo goed in. Ik ga ook niet heel vroeg opstaan hoor, dus eigenlijk geen van beide. Gewoon ’s ochtends lekker rustig aandoen, en

Wat is je droomplek om te bezoeken rond Kerst?
Geen idee. Ik hoef niet perse weg met Kerst eigenlijk. Thuis, en bij familie, vind ik een prima plek voor Kerst.

Wat maakt Kerst zo speciaal voor jou?
Dit jaar is Kerst wat specialer dan anders, doordat het onze eerste Kerst met Nomi is. Ik weet eigenlijk niet wat Kerst normaal gesproken nou echt speciaal maakt, ik vind het vooral gezellig.

Gerelateerde artikelen:
– Waarom Kerst zo leuk is

12 gedachten over “THE CHRISTMAS TAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.