DAGBOEKJE #91

Vorige week was weer een rustige week. Nomi was een beetje verkouden, dus met dit weer durfde ik het niet aan om veel naar buiten te gaan. Aan het einde van de week was ze weer beter, en dat kwam goed uit, want we hadden een druk weekend. Het was namelijk nieuwjaarsweekend op de camping van mijn ouders, dus Nomi heeft heel veel nieuwe mensen gezien. Veel indrukjes, maar daar had ze weinig last van. 

Zolang ik binnen zit, vind ik sneeuw heel leuk. Maar vooral in de auto vind ik het echt doodeng. Deze week reviewde ik iets totaal anders dan beauty of fashion, namelijk een kinderboekenpakket
Maandag was Nomi alweer 10 weken! Afgelopen week probeerde ik voor het eerst haar teennagels te knippen, maar wat is dat lastig! Ze bewoog de hele tijd, dus ik ben er ongeveer een half uur mee bezig geweest. 
Ik ontdekte Candy Crush opnieuw en ik ben weer verslaafd. Ook deed ik de nationale IQ test en ik had een IQ van 132 haha!
Iets anders wat ik opnieuw heb ontdekt, is rode lippenstift. Sinds de feestdagen draag ik het regelmatig. En ik heb eindelijk mijn nagels weer eens gelakt, ik ben echt verliefd op deze kleur! 
Gerelateerde artikelen:

9 gedachten over “DAGBOEKJE #91

  1. tineke schreef:

    10 weken, wat gaat het hard he? Soof komt vlak achter Nomi aan, zo leuk! šŸ˜€ Nageltjes heb ik hier Ć¼berhaupt nog nooit geknipt. wel geprobeerd, maar 't was niet te doen :')

  2. Shijun Lin schreef:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.