NEW IN: BLENDER

Laatst vertelde ik jullie over mijn goede voornemens een eentje daarvan was, dat ik gezonder wil gaan eten. Ik eet veel te weinig fruit en daarom besloot ik dat ik weer wat vaker smoothies wil gaan maken. Daarom bestelde ik deze Domo Blender.

Deze peren had ik al een tijdje in huis en daarom besloot ik een smoothie met peren te maken. 
Ik sneed de peren in stukjes en nadat ik de blender op de laagste stand had gezet, was mijn smoothie heel snel klaar.
De blender heeft verschillende standen. Zelf heb ik alleen de eerste twee standen gebruikt, maar bij andere soorten smoothies kunnen de andere standen heel handig zijn.
Als laatste voegde ik nog een beetje sinaasappelsap toe, en toen had ik een hele lekkere smoothie! Ik ga deze blender zeker vaak gebruiken, over een tijdje wil ik er ook zelf babyhapjes mee gaan maken voor Nomi. 
Maken jullie vaak smoothies?
Gerelateerde artikelen: 

9 gedachten over “NEW IN: BLENDER

  1. Shijun Lin schreef:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.