DAGBOEKJE #95; CONTRACT TEKENEN, BABY’S KIJKEN EN BARTS VERJAARDAG

Afgelopen week was een gezellige week. Er stonden een aantal leuke dingen op de planning, zoals het tekenen van mijn contract, de laatste bijeenkomst van de zwangerschapsbegeleiding met de baby’s erbij en Bart was jarig.

Maandag gingen Nomi en ik samen naar mijn werk om mijn contract te tekenen. Ik begin 4 maart en dan werk ik twee dagen in de week, voor ongeveer vier maanden. Er gaat iemand met zwangerschapsverlof, en die maanden val ik dus voor haar in. Nomi gaat het steeds leuker vinden, vooral door dit speelgoed. Ze gebruikt hem niet helemaal waarvoor het is bedoeld, maar ach.
Dinsdag zette ik een artikel online over borstvoeding. Ik kreeg er erg leuke reacties op, en het was het meest gelezen artikel van afgelopen week. Dat had ik totaal niet verwacht, want voor veel mensen is het natuurlijk helemaal niet interessant. Woensdagochtend gingen we naar de begeleidster van de zwangerschapsbegeleiding. Ik was erg benieuwd naar de kindjes van de anderen en het was echt leuk om ze te zien.
’s Avonds keken we The Vampire Diaries en ondertussen keek ik met een half oog voetbal. We zijn nu helemaal bij met The Vampire Diaries, en ook van Orange Is The New Black hebben we beide seizoenen gezien. Als jullie nog aanraders hebben qua leuke series, hoor ik het graag.
Donderdag was Bart jarig en Nomi en ik maakten een schilderijtje. Erg leuk om te zien! Die dag plogde ik, de plog kun je hier vinden.
Zaterdagavond aten we bij mijn tante en dit was het toetje! Ook maakte ik een selfie, en mijn vader maakte op dat moment een foto haha. 
Gerelateerde artikelen:

16 gedachten over “DAGBOEKJE #95; CONTRACT TEKENEN, BABY’S KIJKEN EN BARTS VERJAARDAG

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.