WHAT’S ON MY PHONE

Toen ik jullie vroeg om mijn enquête in te vullen, gaven meerdere mensen aan dat ze graag een ‘What’s on my phone’ artikel wilden zien. Ik vind het zelf ook altijd leuk om een kijkje te nemen in iemands telefoon, dus vandaag laat ik jullie zien wat er op mijn telefoon staat. 

Ik heb een Samsung Galaxy Core. Een redelijk simpele telefoon, maar ik kan er alles mee wat ik wil. Als achtergrond heb ik een foto van Bart.
En op de achterkant staat een foto van Nomi. Deze heb ik zelf ontworpen, maar het hoesje is al niet zo heel mooi meer..
Hier zie je mijn meestgebruikte apps. Vooral WhatsApp en Instagram gebruik ik heel veel.
Ik ben echt verslaafd aan Instagram. Ik zet er (bijna) dagelijks foto’s op en ik vind het heel leuk om foto’s van anderen te zien.
Laatst ontdekte ik een nieuwe app om foto’s te bewerken, en nu ben ik geneigd om al mijn foto’s op te leuken met hartjes en andere plaatjes. Deze app heet CandyCamera.
Dit is de app die bij het groeiboekje van het consultatiebureau hoort. Hij heet GroeiGids en hiermee kan ik Nomi’s groei zelf bijhouden. Ik vul Nomi’s lengte en gewicht in als we op het consultatiebureau zijn geweest, maar ook als ik haar thuis weeg, vul ik het in. Ik vind het erg leuk om te zien hoe ze groeit. 
Ook maak ik ontzettend veel foto’s. Vooral van Nomi, inmiddels heb ik een sd-kaartje in mijn telefoon gedaan omdat mijn telefoon helemaal vol zat.
Een app die ik ook vaak gebruik, is die van 3fm. Meestal luister ik radio via mijn laptop, maar als ik bijvoorbeeld boven bezig ben, zet ik deze app aan. 
Welke apps gebruik jij het meest?
Gerelateerde artikelen:

5 gedachten over “WHAT’S ON MY PHONE

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.