Win een Mini Chou Chou pop

mini choo choo1

Wanneer de klok tien uur slaat, komt de droomwereld van de Mini Chou Chou poppen tot leven. Deze vrolijke dames wonen met hun vriendjes onder de oude eikenboom in het toverbos. Ze zijn nooit alleen, want de trouwe vossenvriendjes zijn altijd aan hun zijde te vinden. In totaal zijn er acht nieuwe poppen, met allemaal een eigen karakter. En ik mag er twee weggeven!

Ieder kindje dat van poppen houdt, zal de mini Chou Chou’s erg leuk vinden. Zelf vind ik ze ook ontzettend schattig en ik weet zeker dat Nomi ze ook heel leuk gaat vinden. Ze zijn geschikt voor kinderen vanaf drie jaar en aangezien er wel veel kleine dingetjes bijzitten, heb ik ze voor haar nog even bewaard.

mini chou chou

Ik mag twee van jullie blij maken met zo’n lief popje. Wat moet je daarvoor doen? Like de Facebookpagina van MadebyMalou.nl en laat hieronder een reactie waarin je verteld voor wie je meedoet.

Deze winactie loopt tot en met woensdag 6 januari. Daarna neem ik contact op met de winnaars.

Deze winactie is tot stand gekomen door middel van een samenwerking.

40 gedachten over “Win een Mini Chou Chou pop

 1. Antonette van daalen schreef:

  Zou graag zo een leuk popje willen winnen voor me meisje Alinda ze is gek van poppen en doordat ze nog veel voor haar kiezen gaat krijgen kan ik haar een leuk cadeautje geven als ze geopereerd is..

 2. Natasja schreef:

  Wat enorm schattig. Ik maak graag kans voor mijn dochtertjes van 3 jaar en van 6 jaar. Ze vinden ze vast geweldig! Hiermee kunnen hele avonturen beleefd worden door ze. Ze kunnen zo lief spelen samen.

 3. brenda verhorevoort schreef:

  lieve chouchou, wat ben jij leuk zeg, je hebt ook een geweldig leuk en schattig mutsje op je hoofdje, net als mijn kleine meisje die heeft bijna dezelfde! Ik weet zeker dat mijn kleine meisje het onwijs goed met jou zou kunnen vinden en dat jullie dikke vriendjes zouden worden <3 het zou erg leuk zijn als je bij ons zou mogen komen wonen!

 4. Anita schreef:

  Doordat mijn kleindochter elke week bij ons thuis is als haar ouders werken, zou het zo leuk zijn als ze dan bij ons met deze leuke Chou Chou pop
  Wat zal ze opkijken.

 5. Bianca Hoogduin schreef:

  Ik doe heel graag mee voor mijn dochtertje van 4. Ze is dol op poppetjes van elke maat en grootte. Maar die kleintjes….. heeft ze toch wel een zwak voor. Zou haar hier heel erg mee kunnen verrassen.

 6. brenda verhorevoort schreef:

  wat ben jij een leukerd chouchou, je hebt ook een erg leuk mutsje op, mijn kleine meid heeft ook zo’n leuke muts als jou! ik weet zeker dat mijn meisje dikke vriendinnen met jou zou worden en dat ze alles met jou samen zou doen! ze zou je zelfs verhaaltjes voorlezen voor het slapen gaan! wat zou het leuk zijn als je bij ons zou mogen komen wonen!

 7. melissa schreef:

  Erg leuk voor mijn dochter elise die bijna 5 wordt; een perfect verjaardagscadeautje. hier kan ze hele verhalen mee verzinnen en haar vriendinnetjes vinden dit vast ook leuk als ze komen spelen.

 8. Evelien Bos schreef:

  Wat een cuties!! Op slag verliefd is mijn dochter Fréderique van vijf 🙂 Of ik alsjeblieft mee wil doen aan de winactie. Bij deze dus 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.