De leukste foute kersttruien

foute kersttruien

Na mijn niet zo positieve stukje van vanochtend (soms is het gewoon fijn om even te zeuren) besloot ik ook iets te schrijven over wat ik wél leuk vind aan kerst. Naast de gezelligheid vind ik ook de foute kersttruien heel gaaf. Je ziet ze in zo ongeveer iedere winkel en ik vind ze heel gaaf. Daarom heb ik de leukste truien uitgezocht en als je verder klikt, zie je ze.

foute kersttruien

kersttrui2

Vooral op de damesafdeling zie je er heel erg veel, en dit zijn de leukste truien die ik tegenkwam. Ik denk dat het ‘elfie selfie’ shirt toch wel mijn favoriet is.

kersttruien voor kinderen

kersttrui3

Ook voor baby’s kwam ik een paar leuke truien tegen, maar niet zo heel veel. Die van Baby Town kun je trouwens bestellen via Bol.com.

Weet jij al wat je dit jaar aan doet met kerst? En wat vind je van deze kersttruien?

Dit artikel bevat een affiliatielinkje. Meer hierover lees je in mijn disclaimer.

8 gedachten over “De leukste foute kersttruien

 1. Linda schreef:

  Ik vind zulke truien echt vreselijk, zou ze ook nooit kopen.
  Met de kerst gaan we alleen 2e kerstdag naar schoonouders. Meestal gewoon in trainingspak ?. Heb een aantal jaar geleden wel sen keer nette kleding aangedaan en toen zaten hun al in huispakken, dus doe dat tegenwoordig ook

 2. Nathalie schreef:

  Aan met kerst? Mijn gewone kleding… niets speciaals voor mezelf.
  De kinderen krijgen ook niets nieuws, hun kast ligt vol…. ze kiezen wel het mooiste uit natuurlijk.

  De kersttruien? Die zijn erg fout, al vind ik die voor kids met pinguïns wel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.