NEW IN

Een tijdje geleden bestelde ik nieuwe slippers en sandalen en aangezien het vandaag ontzettend mooi weer is, lijkt me dit de perfecte dag om het artikel erover online te zetten. Jaren geleden kocht ik ook Havaianas en omdat ze zo lekker lopen, besloot ik nog een paar te bestellen. Ook was ik al heel lang op zoek naar leuke sandaaltjes en ik kwam deze van het merk Marco Tozzi tegen.

Eigenlijk heb ik al veel te veel slippers, maar ik loop er ook echt heel veel op. En echt, geen enkele slippers lopen zo lekker als Havaianas. 
Ik vond vooral de kleur erg leuk, een keer wat anders dan mijn standaard zwarte teenslippers. Ik heb er gisteren een tijdje op gelopen en nu weet ik weer waarom ik zoveel op die andere liep. Ze lopen zo fijn! En nog een voordeel; ze gaan niet stuk. Ik heb jaren op mijn andere Havaianas gelopen en ze zien er nog steeds prima uit. Deze kosten € 26,95.
Dan de sandalen. Ik koos weer voor een paar dat net iets anders is dan waar ik normaal gesproken op loop. Ik loop bijna alleen maar op zwarte schoenen dus voor de verandering bestelde ik deze bruine sandalen. Ook deze lopen heel fijn en ik zal ze zeker vaak gaan dragen deze zomer.  Deze sandaaltjes kosten € 39,95.
Dit artikel bevat items die door een bedrijf of webshop zijn opgestuurd.
Gerelateerde artikelen:
– New in
– Shoplogje

14 gedachten over “NEW IN

  1. Jennifer schreef:

    Havaianas lopen echt top! Ik zou bij sandalen alleen niet zo snel meer voor zo'n dunne harde zool gaan. Zeker deze zomer zijn sandalen met zo'n dikke zool helemaal hip, lopen veeeeel lekkerder en zijn ook heel erg leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.