Sinterklaas bloghop; win een persoonlijke Video van Sint

sinterklaas bloghop

Vandaag is het zo ver, Sinterklaas komt in Nederland aan! En daarom doe ik mee aan de Sinterklaas bloghop. Vandaag kun je op maar liefst 48 blogs leuke prijzen winnen! En hier natuurlijk ook. Je maakt namelijk kans op een persoonlijke video van niemand minder dan… Sinterklaas! Een video die je helemaal zelf kunt samenstellen. Leuk voor je kinderen, maar ook erg gaaf voor de rest van je familie. Je kunt maar liefst acht mensen toevoegen waar Sinterklaas iets over zegt! En zo’n video is natuurlijk perfect voor op pakjesavond.

Een bloghop?

Ik heb al vaker meegedaan aan een bloghop, maar ik zal nog even kort uitleggen wat het inhoudt. Je hopt van de ene blog naar de andere, en als je de hop blijft volgen kom je langs alle blogs. Uiteindelijk eindig je weer hier (of ergens anders, als je op een andere blog bent begonnen), en dan ben je dus rond!

Blogpapa

Er zijn natuurlijk hartstikke veel mamabloggers, maar wist je dat er ook hele leuke papabloggers zijn? Misschien ben je wel op mij blog terechtgekomen via Blogpapa.nl! Persoonlijk vind ik het super leuk om eens kindgerelateerde artikelen te lezen die geschreven zijn door een man in plaats van een vrouw. Een keer wat anders! De eigenaar van Blogpapa is Arno en hij is vader van de tweeling Daan en Jesse. Zijn blog is absoluut de moeite waard om eens te bekijken!

Voor wie me nog niet kent

Als je hier via de bloghop bent gekomen, ken je me misschien nog helemaal niet. Dus ik zal me even voorstellen. Ik ben Malou, inmiddels alweer ruim 4 jaar getrouwd met Bart en ik ben moeder van Nomi (4 jaar) en Lenn (2 jaar). Op dit moment ben ik 28 weken zwanger van ons derde kindje, een meisje. Op MadebyMalou.nl lees je van alles over kinderen, het moederschap en mijn zwangerschap. De meeste artikelen zijn vrij persoonlijk, maar soms maak ik ook wel eens een uitstapje naar een ander onderwerp.

En dan de winactie; Video van Sint

Video van Sint is een persoonlijk videobericht van Sinterklaas die jij zelf samenstelt! Je geeft de gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen.

Je vermeldt per persoon o.a. de roepnaam, leeftijd en kiest daarbij uit meer dan 200 onderwerpen zoals `In je eigen bedje slapen` en `Je doet goed je best op school` waar Sint uitgebreid over vertelt. Je geeft de gegevens op van je kinderen, kleinkinderen, neefjes, nichtjes of iemand anders die je wilt verrassen.

Video met uitleg:

Onze eigen ervaring

Vorig jaar ontvingen bij voor het eerst een Video van Sint en dat was een heel groot succes! Vooral Nomi, die toen net drie jaar was, vond het geweldig. Lenn was bijna anderhalf en eigenlijk was hij er nog iets te jong voor. Maar Nomi vond het dan wel weer heel erg leuk dat Lenn ook genoemd werd in de video. Ook dit jaar hebben we een Video van Sint besteld. Nomi en Lenn weten daar nog niks vanaf, maar ik weet zeker dat ze het heel erg leuk zullen vinden!

Winnen!

Ik mag één van jullie blij maken met een persoonlijke Video van Sint. Als je wint, ontvang je een code waarmee je zelf een video kunt samenstellen. Om daar kans op te maken doe je het volgende;

 • Laat hieronder een reactie achter en vertel voor wie je de video zou willen winnen
 • Like het Facebookbericht over deze winactie en laat een reactie achter
 • Voor extra kans tag je minimaal 1 vriend die deze winactie ook leuk zou vinden

Je kunt meedoen tot en met zaterdag 24 november, daarna neem ik contact op met de winnaar. Vergeet dus niet om een geldig e-mailadres in te vullen.

En door naar Byjon.nl

En nu wil je wel verder hoppen, toch? Dan verwijs ik je door naar ByJon.nl. Op ByJon.nl kom je veel verschillende onderwerpen tegen. Onderwerpen die passen bij het moederschap, het onderwijs, maar ook leuke uitjes, spelletjes, knutselwerkjes, recepten en noem maar op.

Veel plezier met verder hoppen!

36 gedachten over “Sinterklaas bloghop; win een persoonlijke Video van Sint

 1. Inge Hechtermans schreef:

  Ik denk dat dit één van de laatste keren is dat Sinterklaas zo vreselijk bijzonder is, als je weet wat ik bedoel…
  Het lijkt me dan ook echt wel het einde om een keer iets echts persoonlijks van hem te krijgen.
  Ik zou mijn lieve vriend ook wel een keer in de bloemetjes laten zetten door Sint, en oma ook!
  Ik waag een kansje! yay! 🙂

 2. Romy schreef:

  Oh dat lijkt me heel leuk voor onze kindjes van bijna 5 en 1 jaar. De oudste is helemaal bezig met sinterklaas en kan niet wachten totdat het zover is. Zo’n persoonlijke boodschap zou helemaal super zijn. Duimen maar! 😀

 3. Sofie Mondelaers schreef:

  WoW zo leuk dit wou ik echt graag voor mijn zoontje en mijn metekindjes, zou heel leuk en origineel want mijn zoontje praat over niks anders meer ik wil sinterklaas zien en vertellen over sinterklaas.??❤️?

 4. Marian B schreef:

  Ik doe mee! Lijkt me erg leuk om een video voor de kinderen te mogen maken voor pakjesavond. Wat zullen ze verrast zijn, zie de koppies al bijna voor me 😉 Het zou de avond wel heel speciaal maken, spannend! Een fijne bloghop ewenst.

 5. Kevin v berk schreef:

  Wauww!!

  Ik hoor er vele verhalen over en zou graag voor mijn gezin dit jaar willen winnen!!!

  Zo gaaf!!!
  En lijkt me mooi om de gezichten van mijn kids te zien als ze horen dat het heel persoonlijk is.

 6. Loes schreef:

  Ik zou hem willen winnen voor mijn zoon Siem van 4. Die heeft het hele jaar op de sint gewacht en liedjes geoefend dus die wordt er vast heel blij van

 7. Heidie van der Steeg schreef:

  Heel erg leuk natuurlijk op pakjesavond een persoonlijke boodschap van Sinterklaas krijgen.
  En helemaal fijn als hij dan ook nog vertelt, waar de cadeautjes zijn verstopt.

 8. Will schreef:

  Leuk zo’n Sinterklaasbloghop, ik doe er weer graag aan mee.
  Denk dat ik mijn kleinkinderen heel blij maak met zo’n video boodschap van de Sint.
  Nou ja, als de Sint over hen te spreken is, natuurlijk. En dat weet je maar nooit. De Sint weet alles.
  Heb alleen geen facebook, maar heb geliked en geloved op Bloglovin.
  Als het mag, loot ik graag mee.

 9. Francis Boom schreef:

  Ik doe graag mee voor mijn gezin ( Verloofde, dochter van 8 en dochter van 3) en voor mijn schoonouders. We vieren pakjesavond bij ons thuis met veel lekkers en gezelligheid. En de dvd zou alles afmaken

 10. Jorike schreef:

  Heerlijk die Sinterklaastijd! Om het extra speciaal en persoonlijk te maken zou een Video van Sint fantastisch zijn voor dochter Fem en een beetje voor baby Tos!

 11. Heleen schreef:

  Ik zou heel graag zo’n video willen winnen voor mijn jongens die heerlijk in het hele Sinterklaasgebeuren zitten. Mijn oudste is een paar dagen geleden 7 jaar geworden en ik vrees zo dat dit zijn laatste jaar is, maar oh oh oh wat is hij aan het genieten! Hij stond voorop bij de intocht en ging op alle pieten af, heerlijk! Zo’n video zou onze pakjesavond helemaal “afmaken”.

 12. Wendy schreef:

  Wij vieren sinterklaas samen met mijn schoonfamilie. Meestal boeken we dan een huisbezoek van een sint, maar dit jaar waren we te laat. Zo’n video van de Sint zou een super leuke vervanging zijn. voor mijn nichtje van 3 en mijn twee zoontjes!

 13. Annabel de Ruiter schreef:

  Ja dit lijkt me zo leuk voor Liselotte en haar neefje! Dit jaar vieren we ook pakjes avond met familie. Leuk om dan een video af te spelen. Waag graag een kansje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.