Dagboekje 297; buikgriep, bril ophalen, Krazy Kangaroo en Avontura

avontura

Vorige week begon niet zo goed, we waren namelijk allemaal ziek. Gelukkig duurde dat niet zo lang en woensdag waren we weer helemaal beter. Vorige week vrijdag haalden we Lenns bril op, zaterdag gingen we naar Krazy Kangaroo en Avontura en zondag bleven we binnen, want het was natuurlijk geen weer om naar buiten te gaan!

Maandag; buikgriep

Maandag hadden Bart, Nomi en ik buikgriep. Wat een ellende zeg! Het liefst lag ik de hele dag in bed, maar dat kon natuurlijk niet. In plaats daarvan lagen we met zijn allen op de bank en het was op zijn zachts gezegd geen fijne dag…

Dinsdag; uitzieken

Gelukkig ging het dinsdag al wat beter, maar we ziekten nog even een dagje uit. We keken films, hingen een beetje op de bank, en ’s middags besloot ik toch maar met Nomi naar zwemles te gaan, want ze had eigenlijk nergens meer last van.

Woensdag

Woensdag waren we allemaal weer beter. Terwijl Nomi op school was, heb ik even met Lenn geknutseld. Dat had als gevolg dat de hele tafel onder de lijm zat, maar ach, hij vond het hartstikke leuk!

Donderdag; bloggen, wassen en poetsen

Doordat we ziek waren geweest, was ik even niet toegekomen aan het bloggen. Er moesten wat mails beantwoord worden, ik had geen blogjes meer klaar staan, et cetera. Dus toen Lenn op de peuterspeelzaal was, kroop ik even achter mijn laptop. Verder draaide ik een paar wasjes, want ook daarmee liep ik achter. En ’s middags besloot ik de woonkamer weer een beetje toonbaar te maken door op te ruimen en te poetsen.

Vrijdag: Lenn’s bril ophalen

Vrijdag kreeg ik een berichtje van de opticien, want Lenns bril was klaar! Na Elena’s ochtendslaapje haalden we hem op en hij was er helemaal blij mee. Momenteel moet Lenn er nog een beetje aan wennen, want na een tijdje zet hij zijn bril telkens weer af. Maar dat komt vast goed!

Zaterdag: Krazy Kangaroo en Avontura

We werden uitgenodigd om naar Krazy Kangaroo en Avontura in Enschede te komen, en zaterdag was het zo ver. Eerst gingen we een uurtje trampoline springen bij Krazy Kangaroo en daarna hebben Nomi en Lenn lekker gespeeld bij Avontura. Het was een groot succes en eigenlijk hadden ze er wel tot ’s avonds laat willen blijven!

Zondag: storm!

Zondag bleven we lekker binnen, want er werd gezegd dat het ’s middags al zou gaan stormen. ’s Ochtends ruimden we het speelgoed uit de tuin nog even op en Nomi en Lenn vonden de harde wind toen al heel spannend. Lenn wilde de hele tijd dicht bij me blijven, want hij was bang dat hij weg zou waaien haha! Toen alles was opgeruimd, zijn we lekker binnen gebleven. We keken een film en ik leerde Nomi veters strikken, want daar was het een perfecte zondag voor!

Is bij jullie alles heel gebleven tijdens de storm?

3 gedachten over “Dagboekje 297; buikgriep, bril ophalen, Krazy Kangaroo en Avontura

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.