WIN EEN INSTAGRAM PRINT PACK

Ik heb jullie laatst al verteld dat ik behoorlijk verslaafd ben aan Instagram, en ik plaats er regelmatig foto’s. Toen ik een mailtje kreeg met de vraag of ik een print pack wilde reviewen en er eentje weg wilde geven, zei ik natuurlijk ja! Ik bestelde 20 foto’s van 15×15 cm, en zo’n zelfde print pack kunnen jullie winnen.

Ik bestelde de foto’s op Instagramposter.nl en de dag nadat ik mijn bestelling had geplaatst, lagen de foto’s al op de deurmat. De foto’s zien er echt goed uit!
Een aantal van de foto’s heb ik gebruikt voor het ‘baby’s eerste jaar’ boekje.
En ik heb er een aantal opgehangen. Je kunt trouwens ook gewoon foto’s uploaden vanaf je computer, het hoeven niet perse Instagram foto’s te zijn.
Je kunt dus een print pack winnen, met daarin 20 foto’s van 15×15 cm. Wat moet je daarvoor doen?
– Volg mij via Instagram (het is tenslotte een Instagram winactie!)
– Laat hieronder, en/of via Instagram een berichtje achter waarin je vertelt dat je meedoet.
Je kunt meedoen tot en met zondag 8 maart, daarna neem ik contact op met de winnaar. 

19 gedachten over “WIN EEN INSTAGRAM PRINT PACK

  1. Anneleen schreef:

    Oh wat een superleuke winactie! Ik doe heel graag mee! Ik volg je al een tijdje via instagram met heel veel plezier! Je hebt er heel mooie foto's van Nomi opstaan 🙂 een leuke manier om zo jullie leventje een beetje te kunnen volgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.