Een paar feitjes over Lenn – deel 2

feitjes

Jullie lezen natuurlijk regelmatig artikelen over Lenn, maar jullie weten vast nog niet alles over hem. Daarom deel ik vandaag een paar feitjes over Lenn met jullie!

‘Is hij al één?’

Dat hoor ik nu al ongeveer een jaar haha. Lenn heeft nogal een babykoppie en hij is niet zo heel groot, waardoor mensen hem vaak jonger schatten dan hij is. Soms dus zelfs een jaar jonger… Want zijn eerste verjaardag was op 22 juli 2017!

Hij kent bijna alle dierengeluiden

‘Lenn zeg maar poes’, ‘mauw?’. Hij vertikt het om te praten, maar de geluidjes kent hij wel allemaal. En hij vindt zichzelf dan erg grappig!

Hij speelt heel graag dat hij een baby is

Nomi is dan de mama, en Lenn is haar baby. Dat is natuurlijk bedacht door Nomi, maar de laatste tijd komt Lenn steeds vaker naar haar toe kruipen en zegt hij ‘Baby!’.

‘Oh kijk nou, een rooie!’

Ik vind het zelf een beetje raar om dat zo op straat te roepen, maar goed. Ik krijg nogal wat opmerkingen over zijn rossige haar. Zelf snapt hij nog niet dat hij een vrij unieke haarkleur heeft, maar hij vindt de aandacht altijd wel heel leuk.

Zijn witte huidje

En bij dat rode haar hoort ook een wit huidje. Eerst dacht ik dat hij absoluut niet bruin zou worden, maar inmiddels is hij toch een beetje verkleurd.

Maar hij verbrandt niet!

Ik moet even opbiechten dat ik wel eens vergeet om Nomi en Lenn in te smeren. Maar ondanks dat Lenns huidje zo wit is, verbrandt hij gelukkig niet snel.

Hij is een ontzettend knuffelkontje

Het maakt niet uit waar we zijn, hij wil regelmatig knuffelen. Tijdens het spelen, als we op de bank zitten, voordat hij gaat slapen, en zelfs in de supermarkt moet ik soms even stoppen omdat hij graag een knuffel wil.

Hij is helemaal fan van de Teletubbies

Waar hij ook graag mee knuffelt, is zijn Po knuffel. Die zag hij een tijdje geleden bij de kringloopwinkel en sindsdien is hij helemaal verliefd! Ook op televisie kijkt hij het liefst naar de Teletubbies.

Hij gooit iets te veel weg

Nou vind ik het helemaal niet erg als er soms speelgoed in de prullenbak belandt (dat ruimt lrkkrt op), maar Lenn gooit iets te veel weg. Als ik een mandarijntje voor hem in een bakje heb gedaan en hij heeft het op, wil hij telkens het bakje weggooien. Inmiddels hebben we weinig bakjes meer in de kast staan, terwijl ik ze toch regelmatig uit de prullenbak heb gevist.

Cake = taart = blij jongetje

Sinds de verjaardag van zijn nicht kent hij het woord ’taart’. Maar alles wat er enigszins op lijkt, noemt hij ook taart. Cupcakes bijvoorbeeld. Als hij ze ziet roept hij ’taart!’ en hij is helemaal gelukkig als hij een cakeje krijgt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.